Μια εντελώς νέα έκδοση της εφαρμογής ελέγχου οχημάτων της FleetCheck – το πρωτότυπο της οποίας χρησιμοποιείται για την πραγματοποίηση περισσότερων των 3.000 ελέγχων οχημάτων στο Ηνωμένο Βασίλειο καθημερινά – εγκαινιάζεται τον επόμενο μήνα στο UK Commercial Vehicle Show 2019.

Σχεδιασμένη για αυτοκίνητα, van, βαρέα φορτηγά, λεωφορεία και πούλμαν, η Vehicle Inspection App της FleetCheck περιλαμβάνει μια σειρά βασικών βελτιώσεων, όπως την υποστήριξη γλωσσών που χρησιμοποιούνται συνήθως από τους οδηγούς στόλων του Ηνωμένου Βασιλείου, τη δήλωση ικανότητας οδήγησης, τις σημαντικές ζημίες, την αναφορά αστοχίας υλικού και σύγκρουσης και την καταγραφή βάρδιας.

Η νέα έκδοση κατανοεί την πολωνική, τη λετονική, την τσεχική και την ισπανική, με ακόμα περισσότερες γλώσσες στο εγγύς μέλλον. Διαθέτει επίσης μια μοναδική διασύνδεση που επιτρέπει στους χρήστες να έχουν πρόσβαση σε δεδομένα πίεσης ελαστικών για ένα ευρύ φάσμα αυτοκινήτων και φορτηγών και να ελέγχουν εύκολα τη σωστή πίεση στο όχημά τους.

Η εφαρμογή επιθεώρησης οχημάτων που σχεδιάστηκε για αυτοκίνητα και επαγγελματικά οχήματα όλων των ειδών, δίνει τη δυνατότητα για τον προγραμματισμό, τη διεξαγωγή, την επιβεβαίωση, την παρακολούθηση και τον έλεγχο όλων των ειδών επιθεωρήσεων, από ημερήσιες, έως επίσημες εβδομαδιαίες ή μηνιαίες.

Παρέχει μια πλήρη διαδικασία ελέγχου χωρίς χαρτί, άμεσο εντοπισμό ελέγχων που δεν έγιναν, φόρτωση σχετικών φωτογραφιών από τους οδηγούς, έλεγχο κατά παραγγελία για εξειδικευμένο εξοπλισμό και αυτοματοποιημένη καταγραφή διανυθέντων χιλιομέτρων, ώστε να είναι δυνατή η ακριβής προγραμματισμένη συντήρηση.

“Η εφαρμογή δίνει στους στόλους ένα γρήγορο, ακριβές, ψηφιακό εργαλείο ελέγχου ασφάλειας, συμβατό με την DVSA (Υπηρεσία Προτύπων Οδηγού και Οχήματος-UK) και εντοπίσαμε αρκετούς βασικούς τομείς για βελτιώσεις, αναπτύσσοντας μια εντελώς νέα έκδοση”, δήλωσε ο Peter Golding, διευθύνων σύμβουλος της FleetCheck.

“Η εφαρμογή είναι ίσως η πιο ισχυρή, απλή στη χρήση και αποτελεσματική ηλεκτρονική μέθοδος για την αντικατάσταση ενός απαρχαιωμένου εγχειριδίου ασφάλειας οχημάτων που διατίθεται σήμερα”.

“Έχουμε ξοδέψει πολύ χρόνο διασφαλίζοντας ότι λειτουργεί αποτελεσματικά σε πραγματικές συνθήκες στόλου, όπου οι παραδοσιακές διαδικασίες ασφάλειας είναι πεπαλαιωμένες. Η εφαρμογή δημιουργεί μια υποδομή που ελαχιστοποιεί τις πιθανότητες εμφάνισης σφαλμάτων”.

Η Vehicle Inspection App ενσωματώνεται επίσης στο λογισμικό διαχείρισης στόλου της FleetCheck, το οποίο ήδη χρησιμοποιείται από περισσότερους από 800 πελάτες, που διαχειρίζονται 80.000 οχήματα, παρέχοντας μια ολοκληρωμένη λύση ασφάλειας οχημάτων.

Προηγούμενο άρθροΗ απειλή των δασμών στα εισαγόμενα στις ΗΠΑ ευρωπαϊκά αυτοκίνητα εξακολουθεί να υφίσταται
Επόμενο άρθροΚανόνες που ενισχύουν την ανάπτυξη Συνεργατικών Συστημάτων Ευφυών Μεταφορών (C-ITS)