Ο Φινλανδός οδηγός της Formula 1, Valtteri Bottas, στο Centro Stile Alfa Romeo, θα υποστηρίξει με το πάθος και την εμπειρία του προγράμματα στα οποία ήδη εργάζονται οι σχεδιαστές της Alfa Romeo.

Η παραλαβή της δικής του Giulia GTAm δεν ήταν ο μόνος λόγος που έκανε τον Valtteri Bottas να επισκεφθεί την πόλη του Τορίνο. Κατά τη διάρκεια των αγώνων η εστίαση όλων των μελών της ομάδας βρίσκεται 100% στην απόλυτη επίδοση στην πίστα, αλλά σε αυτό το μικρό κενό ανάμεσα στον αγώνα του Μπαχρέιν και εκείνον στη Τζέντα της Σαουδικής Αραβίας, ο Vallteri Bottas συνάντησε τον Alejandro Mesonero Romanos στο Centro Stile Alfa Romeo και συζήτησαν λεπτομερώς για μια σειρά εμπιστευτικών προγραμμάτων τα οποία βρίσκονται ήδη σε φάση εξέλιξης.

Έτσι, εκτός από την απόκτηση του ισχυρότερου αυτοκινήτου παραγωγής στην ιστορία της μάρκας, ο Valtteri Bottas ενισχύει το δεσμό του με τη μάρκα προσφέροντας τις συμβουλές του και τις πολύτιμες τεχνικές του γνώσεις. Η σύνδεση του Φινλανδού με την Alfa Romeo ξεπερνά τις τυπικές επαγγελματικές υποχρεώσεις. Πρόκειται για μια σχέση διαρκείας, όπου ο οδηγός θα αναμειχθεί προσωπικά σε σημαντικές αποφάσεις για τη μάρκα. Από το στιλ και την οδική συμπεριφορά, μέχρι την αεροδυναμική ισορροπία, όπου η 10ετης εμπειρία του στη Formula 1 θα προσφέρει πολύτιμες κατευθύνσεις. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο Centro Stile Alfa Romeo, ο Vallteris Bottas είχε την ευκαιρία να γνωρίσει την ομάδα σχεδίασης της μάρκας, συμπεριλαμβανομένου και του Lead exterior designer της Alfa Romeo Tonale, Αλέξανδρου Λιώκη.

Ο Alejandro Mesonero, Επικεφαλής του Centro Stile Alfa Romeo, δήλωσε: «Γνώριζα τον οδηγό και επαγγελματία, αλλά εντυπωσιάστηκα με το πάθος και τις γνώσεις του Valtteri γύρω από τη σχεδίαση των αυτοκινήτων. Η εμπλοκή του σίγουρα θα προσφέρει επιπλέον πληροφορίες και έμπνευση στην ομάδα μας για μια σειρά σχεδιαστικών λύσεων. Η οπτική του βρίσκεται πάντα γύρω από τη χρηστικότητα και την οδηγοκεντρική αίσθηση. Από το στιλ και την εργονομία, μέχρι την αεροδυναμική και την οδηγική απόλαυση, σε κάθε τομέα η συμβολή του θα αποτελεί μια πολύτιμη για εμάς έμπνευση».

Προηγούμενο άρθροΤο εμβληματικό Ford Bronco έρχεται στην Ευρώπη
Επόμενο άρθροH Continental δημιουργεί βιώσιμα υλικά για ελαστικά