Το βραβευμένο Peugeot e-208

Η Peugeot υποδέχεται το 2020 με τριπλή βράβευση, αυτή τη φορά απο το Ηνωμένο Βασίλειο, από το περιοδικό Company Car and Van, το οποίο ασχολείται με τα νέα των εταιρικών καναλιών πώλησης που αντιστοιχούν σε 1,3 εκατ. οχήματα ετησίως.

Το ολοκαίνουριο e-208 βραβεύτηκε ως “το καλύτερο ηλεκτρικό όχημα του 2020”. Ο Andrew Walker, αρχισυντάκτης του περιοδικού, δήλωσε: “Το νέο Peugeot e-208 είναι μακράν το πιο κομψό, ελκυστικό και συναρπαστικό αυτοκίνητο από όλα τα ηλεκτρικά μοντέλα του ανταγωνισμού”.

Η δεύτερη βράβευση της Peugeot αφορά το 508, το οποίο υπερίσχυσε όλων των μοντέλων της κατηγορίας του κερδίζοντας το βραβείο “του καλύτερου μεσαίου αυτοκινήτου για τη χρονιά 2020”. Το νέο 508 όντας ενα όχημα που καλύπτει όλες τις ανάγκες και ιδιαιτέρως το diesel είναι ιδανική επιλογή για τη μέγιστη δυνατή οικονομία καυσίμου.

Ωστόσο, η επιτυχία της γαλλικής μάρκας δεν σταμάτησε εκεί. Το Peugeot Partner αποδείχτηκε δημοφιλές τόσο για το κανάλι της Λιανικής, όσο και για αυτό των Εταιρικών Πωλήσεων, καθώς κέρδισε το βραβείο “του καλύτερου Van της χρονιάς 2020″, μια διάκριση που κερδίζει για δεύτερη συνεχή χρονιά. Σύμφωνα με τον Andrew Walker, “το Partner βρίσκεται στην κορυφή της κατηγορίας του κάνοντας τους ανταγωνιστές του να ανησυχούν. Η δελεαστική πρόταση του Peugeot Partner προσφέρει κύρος στη συνολική εικόνα του Ομίλου PSA“.

Το νέο Peugeot e-208 βραβεύθηκε και για το εσωτερικό του στο Παρίσι

Παράλληλα, το νέο Peugeot e-208 κέρδισε το “Grand Prix για το πιο όμορφο εσωτερικό” στο 35ο Διεθνές Φεστιβάλ Αυτοκινήτου. Ο Gilles Vidal, Styling Director της μάρκας, έλαβε το συγκεκριμένο βραβείο κατά τη διάρκεια τελετής που πραγματοποιήθηκε στις 28 Ιανουαρίου 2020 στο Hôtel des Invalides στο Παρίσι.

Το Grand Prix για το πιο όμορφο εσωτερικό του έτους είναι το ένατο βραβείο που έχει λάβει το νέο Peugeot.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here