H Amuse Concept Events καλωσορίζει την BMW Hellas και τη MINI, σε μια τριετή συνεργασία για τη διοργάνωση εκδηλώσεων και below the line ενεργειών. Η συνεργασία εγκαινιάστηκε με την πρώτη εκδήλωση, BMW X Passion, αφιερωμένη στα νέα μοντέλα της σειράς X.

Από την Παρασκευή, 15 Μαρτίου, έως και την Κυριακή, 17 Μαρτίου, περισσότεροι από 2.000 επισκέπτες, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά την ανανεωμένη σειρά X της BMW, στο κτήριο 56, στον «Ελληνικό Κόσμο», ο οποίος είχε διαμορφωθεί κατάλληλα, σε συνάφεια με την υψηλή αισθητική του brand, και τις υψηλές απαιτήσεις των καλεσμένων.

Οι πιστοποιημένοι driving instructors της BMW Hellas ήταν εκεί για να προσφέρουν σε ορισμένους τυχερούς επισκέπτες, το αυθεντικό BMW Driving Experience, σε μια πίστα ειδικά σχεδιασμένη για να δοκιμάσει τις δυνατότητες των μοντέλων BMW X1, BMW X2, BMW X3, BMW X4 και BMW X5. Η εκδήλωση ήταν ανοιχτή στο ευρύ κοινό, σε δημοσιογράφους, καθώς επίσης και σε ειδικούς καλεσμένους του επίσημου δικτύου συνεργατών της BMW, αλλά και στους πιο μικρούς φίλους της BMW Hellas, καθώς για αυτούς είχε δημιουργηθεί ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος, με ένα mini πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής, miniature αυτοκίνητα BMW και ειδικό παιδαγωγό, καθώς επίσης και face painting. Τέλος, το γνωστό μουσικό συγκρότημα Μέλισσες φρόντισε να ανεβάσει τη διάθεση στα ύψη.

 

 

Προηγούμενο άρθροMeteo.gr Roads, για το οδικό δίκτυο από το Αστεροσκοπείο και την Anytime
Επόμενο άρθροΠρογράμματα ανταμοιβής ridehailing στις ΗΠΑ