Τα κεντρικά γραφεία της Toyota στο Τόκιο

Η Toyota Motor και η Toyota Industries ανακοίνωσαν ότι ανέπτυξαν από κοινού μια νέα μπαταρία για υβριδικά ηλεκτρικά οχήματα (HEV). Η μπαταρία αναπτύχθηκε ενόψει της περαιτέρω ανάπτυξης και εισαγωγής στην αγορά HEV, που προβλέπεται να επεκταθεί γρήγορα στο μέλλον.

Οι εταιρείες θα προχωρήσουν στη συζήτηση θεμάτων όπως στόχους μοντέλων οχημάτων καθώς και προδιαγραφές μπαταριών και επιδόσεων, προτού εξοπλίσουν τα Toyota HEV με τις νέες μπαταρίες.

Επιπλέον, για να ικανοποιηθεί η ζήτηση για αυξημένη παραγωγή των HEV της Toyota, η παραγωγή των νέων μπαταριών προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί στο Kyowa Plant της Toyota Industries (Obu-shi, Aichi) σε μια τοποθεσία που βρίσκεται δίπλα το εργοστάσιό τους Higashiura (Aichi). Στο μέλλον, η Toyota Industries θα συνεργαστεί με την Toyota για την οικοδόμηση και ενίσχυση της δομής της προσφοράς.

Οι δύο εταιρείες θα προωθήσουν την ανάπτυξη τεχνολογίας και προϊόντων για τη στήριξη της διάδοσης των ηλεκτροκίνητων οχημάτων, καθώς ο Όμιλος της Toyota στοχεύει να συμβάλει στη μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα υποστηρίζοντας την προσπάθεια καταπολέμησης της παγκόσμιας κλιματικής αλλαγής.

Προηγούμενο άρθροΗ hive αποφάσισε την αποχώρηση από την Ελλάδα
Επόμενο άρθροΝέο Golf με προηγμένο έλεγχο συστήματος κλιματισμού