Το νέο VITARA το 2018, έρχεται σε μια χρονιά ορόσημο για το μοντέλο, αφού το συμπληρώνει φέτος 30 χρόνια επιτυχημένης πορείας ως ο ιδρυτής της κατηγορίας SUV. Το μοντέλο έρχεται με νέα, δυναμική εμφάνιση και εξαιρετική ποιότητα εσωτερικού.

Ο ξεκάθαρος SUV σχεδιασμός του αποπνέει δύναμη και σιγουριά, κερδίζοντας τις εντυπώσεις με την πρώτη ματιά. Το νέο μοντέλο, εξοπλισμένο με turbo κινητήρες βενζίνης BOOSTERJET 1.0 και 1.4 λίτρων με τεχνολογία άμεσου ψεκασμού, σε αντικατάσταση του υπάρχοντος βενζινοκινητήρα 1.600 κ. εκ., επιτυγχάνει εξαιρετικές επιδόσεις και απαράμιλλη οικονομία καυσίμου.

Επίσης το νέο VITARA έχει δώσει έμφαση στα προηγμένα συστήματα ασφαλείας, μέσω των οποίων επιτυγχάνεται η πρόβλεψη και η αποφυγή κάθε πιθανού ατυχήματος.  Εκτός των συστημάτων ασφαλείας του Suzuki Safety Support (Σύστημα Dual Sensor Brake Support, Σύστημα ελέγχου σε ανηφόρες (Hill Hold), Σύστημα Hill Descent Control κ.α. το νέο VITARA διαθέτει καινοτόμες προσθήκες στον τομέα της ασφάλειας, εμπλουτίζοντας το σύστημα SUZUKI SAFETY SUPPORT μέσω του DSBS επιπλέον με τα εξής:

  • Σύστημα Αναγνώρισης Τυφλού Σημείου (Blind Spot Monitor)
  • Υποβοήθηση Οπίσθιας Διασταυρούμενης Κυκλοφορίας (Rear Cross Traffic Control)
  • Σύστημα Αναγνώρισης Σημάτων Κυκλοφορίας (Traffic Sign Recognition)

Είναι γεγονός ότι το μοντέλο VITARA αποτελεί ένα μοντέλο θρύλο για την μάρκα Suzuki. Επίσης είναι ένα μοντέλο που σταθερά κερδίζει το σύνολο των καταναλωτών στην ελληνική αλλά και στην παγκόσμια αγορά. O ασυμβίβαστος χαρακτήρα του VITARA, το κατατάσσει στα SUV με την απίστευτη ικανότητα να δίνει στον κάτοχό του όλα όσα ζητάει από ένα αυτοκίνητο και ακόμη περισσότερα. Το VITARA ανανεώθηκε για αλλάξει ακόμα μια φορά τους κανόνες!

Το καθαρόαιμο SUV με εξαιρετικές επιδόσεις, μοναδική τετρακίνηση και ταυτόχρονα με σχεδιασμό που στρέφει τα βλέμματα επάνω του σε κάθε περίσταση είτε κινείται σε αστικούς δρόμους είτε σε απαιτητικές διαδρομές εκτός πόλης.

Προηγούμενο άρθροΗ Jaguar Land Rover διερευνά την αδιαθεσία ταξιδίου
Επόμενο άρθροH συμμετοχή της ΜΑΝ στην έκθεση Transport Show 2018