Arval - Το ταξίδι συνεχίζεται

Η Arval, στη νέα κανονικότητα, παρουσιάζει τη νέα της προσφορά “Το ταξίδι συνεχίζεται” (The Journey Goes On) προς υποστήριξη των πελατών της, των επιχειρήσεων (από μεγάλες διεθνείς εταιρείες έως μικρότερες ΜΜΕ και αυτοαπασχολούμενους επαγγελματίες) και των καταναλωτών.

Καθώς ο κορωνοϊός φαίνεται να καταλαγιάζει, οι εταιρείες επανεκκινούν τις δραστηριότητές τους και προετοιμάζονται για τη Νέα Κανονικότητα. Το ίδιο ισχύει και για την Arval, η οποία λανσάρει μια ολοκληρωμένη προσφορά ειδικά σχεδιασμένη για την περίοδο μετά το κλείσιμο.

Η Arval στοχεύει στην υποστήριξη των πελατών της που αντιμετωπίζουν τις συνέπειες της πανδημίας και, το πιο σημαντικό, θέλει να τους βοηθήσει να επανεκκινήσουν τη δραστηριότητά τους και να επιστρέψουν στις εργασίες τους με ασφαλείς, βιώσιμες και οικονομικά αποδοτικές λύσεις κινητικότητας.

Κατά το ξέσπασμα της κρίσης του COVID-19, η Arval έλαβε μέτρα για να βοηθήσει τους πελάτες και τους οδηγούς της να αντιμετωπίσουν τις επιπτώσεις της. Τώρα που καταργούνται τα μέτρα κλεισίματος σε πολλές από τις χώρες δραστηριοποίησης της Arval, παρατηρούνται νέες αυξανόμενες τάσεις στην κινητικότητα: υψηλότερες απαιτήσεις όσον αφορά στην απολύμανση και την προστασία, την εκτεταμένη τηλεργασία, τη μαζική χρήση υπηρεσιών παράδοσης πόρτα – πόρτα και την ανάγκη για εναλλακτικές λύσεις κινητικότητας.

Έτσι η Arval λανσάρει τη νέα της προσφορά “Το ταξίδι συνεχίζεται” (The Journey Goes On).

Alain van Groenendael, Πρόεδρος & CEO της Arval

“Η Arval άλλαξε το σύνθημά της πριν από λίγους μήνες σε “Για τα πολλά ταξίδια στη ζωή”(For the many journeys in life). Πιστεύουμε περισσότερο από ποτέ πως αποστολή μας είναι να βοηθήσουμε τους πελάτες μας, τους οδηγούς τους και τους πολίτες να αντιμετωπίσουν το νέο ταξίδι που αρχίζει. Όλοι ζητούν περισσότερη ευελιξία και περισσότερη ασφάλεια. Θέλουμε να είμαστε παρόντες γι΄ αυτούς και αυτή είναι η έννοια του “The Journey Goes On”, σχολιάζει ο Alain van Groenendael, Πρόεδρος και CEO της εταιρείας.

Τρεις πυλώνες

Στο πλαίσιο του προγράμματος The Journey Goes On, η Arval ανέπτυξε εξατομικευμένες λύσεις, τόσο για ιδιώτες, όσο και για αυτοαπασχολούμενους επαγγελματίες, αλλά και για εταιρείες.

Η προσφορά για ιδιώτες είναι επίσης διαθέσιμη για εργαζόμενους σε εταιρείες που επιθυμούν να τους προσφέρουν ένα εναλλακτικό μέσο κινητικότητας, όπως leasing ηλεκτρικού ποδηλάτου ή ηλεκτρικού οχήματος.

Για ιδιώτες και αυτοαπασχολούμενους επαγγελματίες, αυτή η προσφορά περιλαμβάνει ένα αυτοκίνητο με ημερήσια χρέωση από 6,99 ευρώ, συμπεριλαμβανομένων υπηρεσιών όπως συντήρηση, ασφάλιση, ελαστικά και οδική βοήθεια και παράδοση Fast-track.

Παράλληλα, υπάρχει ένα μεγάλο απόθεμα 3.000+ μεταχειρισμένων αυτοκινήτων Arval διαθέσιμο για αγορά ή χρηματοδοτική μίσθωση.

Στις εταιρείες, το Journey Goes On διατίθεται υπό τη μορφή τριών κύριων πυλώνων:

  • Αυτοκίνητο ΤΩΡΑ!: Ευέλικτες και άμεσες λύσεις μίσθωσης αυτοκινήτου προς υποστήριξη των εταιρειών να επανεκκινήσουν τη δραστηριότητά τους
  • Ασφαλή και φιλική προς το περιβάλλον μίσθωση e-bike ως εναλλακτική λύση για καθημερινές διαδρομές
  • Προσαρμοσμένες διαδικασίες προς συμμόρφωση με την κοινωνική αποστασιοποίηση και την ασφάλεια του οδηγού (π.χ. παραλαβή και παράδοση αυτοκινήτου στο σπίτι ή το γραφείο, επιτόπια συντήρηση, απολύμανση)

Το Journey Goes On θα ξεκινήσει σταδιακά στις οκτώ κυριότερες χώρες για την Arval (Γαλλία, Ιταλία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ισπανία, Γερμανία, Ολλανδία, Πολωνία και Βέλγιο) και θα επεκταθεί περαιτέρω. Σε όλες τις περιοχές, το περιεχόμενο της προσφοράς προσαρμόζεται στις τοπικές συνθήκες και τους περιορισμούς.

Προηγούμενο άρθροACEA για δεδομένα: άλλο οχήματα, άλλο smartphone
Επόμενο άρθροHyundai i10, ένα άνετο αυτοκίνητο πόλης