Το Sorento «Μεγάλο SUV της Χρονιάς» στο What Car?

Το κορυφαίο SUV της Kia, το ολοκαίνουργιο Sorento, πραγματοποίησε δυναμική είσοδο στη χρονιά, με τον τίτλο «Μεγάλο SUV της Χρονιάς» στο 2021 What Car? Βραβεία Αυτοκινήτου της Χρονιάς.

Αντιμετωπίζοντας επάξιο ανταγωνισμό στην κατηγορία Μεγάλο SUV, η κριτική επιτροπή του What Car? επέλεξε το Sorento για την εντυπωσιακή οικονομία καυσίμου, τη δυναμική οδήγηση, το υψηλό επίπεδο στάνταρ προδιαγραφών και την εξαιρετική ποιότητα κατασκευής.

Η έκδοση που επέλεξαν οι κριτές του What Car? ήταν το 1.6 T-GDi Hybrid των προδιαγραφών «2» του Ηνωμένου Βασιλείου, πλήρους εξοπλισμού στάνταρ, όπως σύστημα κάμερας οπισθοπορείας, Intelligent Speed Limit Assist και Αποφυγή Πρόσκρουσης Προπορευόμενου με ανίχνευση πεζών, ποδηλατών και διασταυρώσεων.

Το ολοκαίνουργιο Sorento κυκλοφορεί στην Ευρώπη για πολύ μικρό χρονικό διάστημα, αλλά έχει ήδη εδραιωθεί ως σημαντικό προϊόν της γκάμας Kia, έχοντας επίσης κερδίσει το «Car of the Year» στα βραβεία Carbuyer 2021 του Ηνωμένου Βασιλείου.

Η νέα γκάμα Sorento διατίθεται σε ολόκληρο το ευρωπαϊκό δίκτυο αντιπροσώπων της Kia, με επιλογές κινητήρων (ανάλογα με την αγορά), όπως υβριδικό, ντίζελ και υβριδικό plug-in. Όλα τα μοντέλα πωλούνται στην Ευρώπη με την επταετή εγγύηση 150.000 χιλιομέτρων της Kia.

 

Προηγούμενο άρθροKinéo: Η Αutohellas επενδύει στην μικροκινητικότητα
Επόμενο άρθροVolvo Cars: βοηθά το Γκέτεμποργκ να γίνει κλιματικά ουδέτερο