Στις 9 Ιουλίου στην Αθήνα πραγματοποιήθηκε το Πανευρωπαϊκό Συνέδριο Εισαγωγέων Suzuki που διοργανώθηκε από τον Όμιλο Σφακιανάκη.

Μια σχέση ετών κι εμπιστοσύνης συνδέει τον Όμιλο Σφακιανάκη και την Suzuki Motor Corporation, καθώς αποτέλεσε την πρώτη επιλογή της ιαπωνικής εταιρίας για την έναρξη των εξαγωγών της στην ευρωπαϊκή αγορά το 1967.

Η Suzuki Ελλάδος, που εκπροσωπείται από τον Όμιλο Σφακιανάκη, έχει τιμήσει αυτή τη σχέση, συλλέγοντας κορυφαίες διακρίσεις τόσο στην ευρωπαϊκή όσο και στην ελληνική αγορά αυτοκινήτου.

Η παραπάνω πορεία σε συνδυασμό με την μακροχρόνια σχέση εμπιστοσύνης για τον Όμιλο Σφακιανάκη οδήγησαν την Suzuki Μotor Corporation να επιλέξει την Αθήνα για την διεξαγωγή του Πανευρωπαϊκού Συνεδρίου Εισαγωγέων της.

Η Σφακιανάκης ΑΕΒΕ, που είναι ο επίσημος εισαγωγέας της Suzuki στην Ελλάδα ανέλαβε με επιτυχία την διεξαγωγή του Συνεδρίου αυτού δημιουργώντας μια ξεχωριστή εμπειρία για τους 70 καλεσμένους από τις 29 χώρες που συμμετείχαν.

Στο Πανευρωπαϊκό Συνέδριο Εισαγωγέων Suzuki συμμετείχε και ο Takanori Suzuki, Deputy Executive General Manager καθώς και άλλα υψηλόβαθμα στελέχη της μάρκας, ανακοινώνοντας τις στρατηγικές αλλαγές, και τα επερχόμενα νέα της μάρκας στην ευρωπαϊκή αγορά.

Βασικά θέματα που τέθηκαν ήταν η εξέλιξη της μάρκας με γνώμονα τον σεβασμό για το περιβάλλον, η σημασία της υβριδικής τεχνολογίας και της ηλεκτροκίνησης, οι μελλοντικές στρατηγικές συνεργασίες με σκοπό την μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος στην αυτοκίνηση, καθώς και η μελλοντική ανάπτυξη της γκάμας.

Προηγούμενο άρθροΣημαντική πτώση (-7,8%) στις ταξινομήσεις επιβατικών στην ΕΕ τον Ιούνιο
Επόμενο άρθροΠρεμιέρα του ηλεκτρικού SUV Extreme E με Continental