Η Nissan ξεκίνησε πρόσφατα την πώληση του Nissan LEAF στη Λατινική Αμερική. Συγκεκριμένα, στις μεγαλύτερες αγορές της, Αργεντινή, Βραζιλία, Χιλή και Κολομβία.

Το βραβευμένο Nissan LEAF προσφέρει, στους υποψήφιους αγοραστές στη Λατινική Αμερική, τον ενθουσιασμό και τα οφέλη του παγκοσμίως  πρώτου σε πωλήσεις αμιγώς  ηλεκτρικού αυτοκινήτου με  ισχυρές επιδόσεις, εξαιρετική ενεργειακή απόδοση με μηδενικές εκπομπές καυσαερίων, καθώς  και τις  προηγμένες τεχνολογίες του Nissan Intelligent Mobility,  όπως το χαρακτηριστικό e-Pedal για οδήγηση με ένα πεντάλ.

Η επέκταση στη Λατινική Αμερική βασίζεται στη θέση της Nissan ως παγκοσμίως πρωτοπόρου εταιρείας στην ηλεκτρική κινητικότητα, με περισσότερα από 400.000 LEAF να έχουν πωληθεί σε όλη την Υφήλιο,  από τότε που κυκλοφόρησε το μοντέλο για πρώτη φορά, το 2010.

“Η επιτάχυνση της ανάπτυξης  της  Λατινικής Αμερικής απαιτεί ασφαλείς, ευφυείς και βιώσιμες λύσεις κινητικότητας”, δήλωσε ο Guy Rodriguez, πρόεδρος της Nissan Latin America. “Το Nissan LEAF θα μας επιτρέψει να συμβάλουμε σε ένα μέλλον μηδενικών εκπομπών, που θα βελτιώσει τη ζωή των πελατών μας”.

Προηγούμενο άρθροTest drive Peugeot 508: Η λειτουργία ακολουθεί τη μορφή
Επόμενο άρθροΑυξημένα έσοδα και πωλήσεις ρεκόρ για τη Volvo