2019 - Renault Nouvelle CLIO

Η Renault θα παρουσιάσει στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης (GIMS) το νέο Clio, την πέμπτη γενιά του μοντέλου με τα 15 εκατομμύρια πωλήσεις. Από την πρώτη εμφάνισή του το 1990, το Clio έχει γίνει το πιο ευπώλητο αυτοκίνητο του Groupe Renault παγκοσμίως.

Σχεδιασμένο βάσει της διπλής αρχής του «Evolution & Revolution», το νέο Renault Clio ανατρέπει τους κώδικες: ο εξωτερικός σχεδιασμός εξελίσσεται με μεγαλύτερη ωριμότητα, ενώ το εσωτερικό έχει ξανασχεδιαστεί πλήρως. Με πιο σμιλεμένες γραμμές και πιο δυναμικό front end, το νέο Clio είναι πιο δυναμικό και μοντέρνο. Μέσα, η επανάσταση είναι καταφανής. Πλήρως επανασχεδιασμένη, η καμπίνα εμπνέεται από τα ανώτερης κλάσης αυτοκίνητα, τόσο από άποψη ποιότητας όσο και από διαθέσιμες τεχνολογίες.

Το νέο Clio θα είναι το πρώτο μοντέλο του ομίλου που θα προσφέρει τον υβριδικό κινητήρα E-Tech, βασισμένο σε τεχνολογία της Renault. Με ένα πλήρες και καινοτόμο φάσμα βοηθημάτων οδήγησης, θα είναι πρωτοπόρο στον εκδημοκρατισμό της υποβοήθησης του οδηγού που θα καταλήξει σε αυτόνομη οδήγηση για τα οχήματα πόλης.

 

Προηγούμενο άρθροFCA και Groupe PSA επεκτείνουν την κοινοπραξία στο Sevel
Επόμενο άρθροΑνάπτυξη για την ALD από την ιδιωτική μίσθωση και τις συμπράξεις