Η νέα γενιά του Jeep Wrangler κατέκτησε τον τίτλο “4×4 της Χρονιάς 2019” που απονέμει το γαλλικό περιοδικό “4×4”. To Wrangler είναι το έκτο μοντέλο της εταιρείας που κερδίζει τη συγκεκριμένη διάκριση.

Κάθε χρονιά από το 1985 οι ειδικοί και οι αναγνώστες του περιοδικού “4×4”, δοκιμάζουν ένα μεγάλο αριθμό τετρακίνητων οχημάτων από κατασκευαστές όλου του κόσμου. Εκτός από την αξιολόγηση στο δρόμο, οι κριτές αξιολογούν τα οχήματα μέσω πολύ σκληρών εκτός δρόμου δοκιμασιών με στόχο να απονείμουν τον τίτλο στο πιο ικανό όχημα.

Πριν από το νέο Wrangler, η Jeep® είχε κατακτήσει στο παρελθόν τον τίτλο με τα ακόλουθα μοντέλα της: Jeep Cherokee XJ το 1986, Jeep Cherokee XJ με τον κινητήρα βενζίνης των 4 λίτρων το 1989, Jeep Grand Cherokee ZJ το 1994, Jeep Wrangler JK το 2008 και Jeep Renegade το 2015.

Το βραβείο αποτελεί αναγνώριση της σκληρής δουλείας των μηχανικών της Jeep ώστε να εξασφαλίσουν ότι το νέο Wrangler διατηρεί τις κορυφαίες εκτός δρόμου δυνατότητες των προκατόχων του, ενώ παράλληλα υπερκαλύπτει τις σχετικές προδιαγραφές και κυρίως τις προσδοκίες των καταναλωτών. Ακόμα πιο σύγχρονο, άνετο και καλύτερα εξοπλισμένο, το Wrangler παραμένει σημείο αναφοράς για τις εκτός δρόμου δυνατότητες που μπορεί να προσφέρει ένα όχημα, προσφέροντας παράλληλα υψηλό επίπεδο άνεσης και τεχνολογία αιχμής.

Αποτέλεσμα είναι το πιο ικανό Wrangler που κατασκευάστηκε ποτέ, με διάφορες προηγμένες λύσεις και πρακτικά συστήματα τετρακίνησης (Command-Trac και Rock-Trac), ηλεκτρονικό κλείδωμα των εμπρός και πίσω διαφορικών, κορυφαίες γωνίες προσέγγισης, ράμπας και διαφυγής, προστατευτικές ποδιές και ηλεκτρονική αποσύνδεση της αντιστρεπτικής ράβδου.

Παράλληλα η γκάμα κινητήρων του Wrangler είναι πλήρως ανανεωμένη με την ένταξη του κινητήρα πετρελαίου των 2.2 λίτρων με απόδοση 200 ίππους και του βενζινοκινητήρα των 2.0 λίτρων απόδοσης 270 ίππων. Οι δύο κινητήρες συνδυάζονται με ένα νέο αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων που προσφέρει άνεση στην καθημερινή χρήση, οικονομία καυσίμου, αλλά και εξαιρετική αντοχή στις εκτός δρόμου δοκιμασίες.

 

 

Προηγούμενο άρθροΠωλήσεις ηλεκτρικών αυτοκινήτων και εθνικό εισόδημα στην ΕΕ
Επόμενο άρθροΈρευνα της Nissan, oι Αμερικανοί millennials λατρεύουν τα sedans