Το LG MyCar Alarm στα μοντέλα της της KG

Η υπηρεσία LG MyCar Alarm ενσωματώνεται στα νέα μοντέλα αυτοκινήτων της νοτιοκορεατικής αυτοκινητοβιομηχανίας KG Mobility.

Η LG Electronics (LG) ανακοίνωσε τη διαθεσιμότητα του συστήματος συναγερμού αυτοκινήτων LG MyCar Alarm Service. Το σύστημα τελευταίας τεχνολογίας ενσωματώνεται στο Infoconn, την υπηρεσία συνδεδεμένου αυτοκινήτου που αποτελεί μέρος της mobile εφαρμογή της KG Mobility*, και εφαρμόστηκε στα νέα Rexton, Sports&Khan, Culmen, Rexton New Arena της KG, αυτοκινητοβιομηχανίας με έδρα την Κορέα. Σχεδιασμένο για να λειτουργεί απρόσκοπτα με τα σύγχρονα οχήματα, το LG MyCar Alarm Service βελτιώνει και διευρύνει την mobility εμπειρία.

Η LG ανέπτυξε το LG MyCar Alarm Service ανταποκρινόμενη στην αυξανόμενη ζήτηση, τόσο από τις αυτοκινητοβιομηχανίες όσο και από τους καταναλωτές, για υπηρεσίες κινητικότητας που είναι ενσωματωμένες σε οχήματα. Μια πλατφόρμα υπηρεσιών στο σπίτι που λειτουργεί μέσω της τηλεόρασης, παρέχει άμεσες ειδοποιήσεις σχετικά με την κατάσταση του οχήματος και την εμφάνιση τυχόν προβλημάτων, συμπεριλαμβανομένης της κατάστασης φόρτισης της μπαταρίας, μιας πόρτας που δεν κλείνει ή της εμπλοκής του οχήματος σε ατύχημα.

Με την χρήση τεχνολογίας Internet of Things (IoT), το MyCar Alarm Service επεκτείνεται πέρα από τις διαθέσιμες υπηρεσίες ειδοποιήσεων που υπήρχαν μέχρι σήμερα για smartphone και εμφανίζει ειδοποιήσεις στην οθόνη της τηλεόρασης, ώστε οι χρήστες να μπορούν να τις βλέπουν ενώ απολαμβάνουν το αγαπημένο τους περιεχόμενο στο σπίτι. Επιπλέον, προσφέρει ένα ευρύ φάσμα πληροφοριών και υπηρεσιών που σχετίζονται με το όχημα, συμπεριλαμβανομένων των επικοινωνιών Car-to-Home για παρακολούθηση οχήματος και παράδοση μηνυμάτων από τον χρήστη. Χάρη σε αυτή την υπηρεσία, ο οδηγός που βρίσκεται εν κινήσει μοιράζεται πληροφορίες με μέλη της οικογένειας που βρίσκονται στο σπίτι. Η υπηρεσία LG MyCar Alarm μπορεί επίσης να στέλνει στους χρήστες νέα και εξατομικευμένο περιεχόμενο, όπως στοχευμένες διαφημίσεις και ενημερώσεις για νέες κυκλοφορίες αυτοκινήτων.

Όπως αποδεικνύεται από την ενσωμάτωσή της με το Infoconn της KG Mobility, η υπηρεσία LG MyCar Alarm καλύπτει τις ανάγκες οδηγών και κατασκευαστών οχημάτων. Οι οδηγοί θέλουν να ενημερώνονται για τυχόν προβλήματα ή ανάγκες συντήρησης και οι αυτοκινητοβιομηχανίες θέλουν τη δυνατότητα να παρέχουν στους πελάτες τους χρήσιμο περιεχόμενο, όπως πληροφορίες για νέα μοντέλα οχημάτων, διευκρινίσεις για τα χαρακτηριστικά και συνδρομητικές υπηρεσίες. Οι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση στην υπηρεσία οχημάτων της LG μέσω των έξυπνων τηλεοράσεων LG που διαθέτουν την πλατφόρμα webOS 23 και μέσω τηλεοράσεων και αποκωδικοποιητών με λειτουργικό Android OS.

Η LG σχεδιάζει να διευρύνει το φάσμα των υπηρεσιών που προσφέρει το LG MyCar Alarm Service και θα συνεργαστεί με διαφορετικούς παρόχους πλατφορμών, βελτιώνοντας την άνεση των χρηστών,  προσθέτοντας υπηρεσίες  όπως πλοήγηση, καταγραφή δεδομένων λειτουργίας («μαύρο κουτί») και παράδοση πακέτων.

«Μπαίνοντας στην εποχή της υπερ-συνδεσιμότητας, η αυτοκινητοβιομηχανία επιδιώκει να παρέχει στους πελάτες της περισσότερες πληροφορίες και άνεση», δήλωσε ο Eun Seok-hyun, πρόεδρος της LG Vehicle component Solutions Company. «Η υπηρεσία MyCar Alarm της LG αξιοποιεί την εκτεταμένη τεχνογνωσία της LG στην εμπειρία των καταναλωτών και για να ανταποκριθεί ενεργά στις ανάγκες των κατασκευαστών οχημάτων και των χρηστών. Είμαστε βέβαιοι ότι η καινοτομία μας θα ενισχύσει τις εμπειρίες των πελατών στο mobility και θα τύχει θερμής υποδοχής και από τις αυτοκινητοβιομηχανίες».


*πρώην SsangYong Motor Company

Προηγούμενο άρθροPorsche Mission X, ένα ακόμα όνειρο
Επόμενο άρθροΝέο Toyota C-HR, πρεμιέρα στις 26 Ιουνίου