Ξεκίνησε το λανσάρισμα της νέας Mustang Mach-Ε στην Ελλάδα κυλώντας αθόρυβα στους ελληνικούς δρόμους, ενώ τα στελέχη του δικτύου της Ford ολοκληρώνουν την εκπαίδευσή τους στο μοντέλο.

Η Mustang Mach-E, η νέα, αμιγώς ηλεκτρική εκδοχή του εμβληματικού σπορ αυτοκινήτου της Ford και το πρώτο μοντέλο της εταιρείας που έχει σχεδιαστεί εξαρχής ως ηλεκτρικό, βρίσκεται στην Ελλάδα.

Εδώ και λίγες ημέρες, οι πρώτες Mustang Mach-E της Ford Ευρώπης που βρέθηκαν στην Ελλάδα κινούνται στους δρόμους της Αθηναϊκής Ριβιέρας με το μοναδικό συνδυασμό συγκινήσεων, ευκολίας, άνεσης και μηδενικών ρύπων που τις χαρακτηρίζει.

Η εμπειρία του πελάτη αποτελεί προτεραιότητα για τη Ford γι’ αυτό και το λανσάρισμα της νέας Mustang Mach-E ξεκινά με την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης των στελεχών του επίσημου δικτύου της Ford. Οι τεχνικοί της εταιρίας εξοικειώνονται με τις νέες τεχνολογίες, ενώ τα στελέχη του τμήματος πωλήσεων συμβιώνουν με το πιο ξεχωριστό αυτοκίνητο της μάρκας, εκπαιδευόμενοι στην πράξη πώς να κάνουν αντίστοιχα ξεχωριστή την εμπειρία της απόκτησής του. Γιατί, σύμφωνα με τη Ford, η ευχαρίστηση που προσφέρει μια Mustang, ξεκινά από τη στιγμή που θα σκεφτείς να την αποκτήσεις.

Τις επόμενες ημέρες, όπως ενημερώνει η εταιρεία, όσοι είχαν εκδηλώσει πρώτοι ενδιαφέρον για τη νέα Mustang Mach-E, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά το καθαρόαιμο pony της νέας εποχής και να βιώσουν την εμπειρία της οδήγησής του. Αμέσως μετά θα ακολουθήσουν οι εξειδικευμένοι δημοσιογράφοι αυτοκινήτου.

“Όλοι ανακαλύπτουν πώς ένα απολαυστικά άνετο, εύχρηστο και πρακτικό SUV μπορεί να προσφέρει πραγματική οδηγική ευχαρίστηση. Οδηγώντας σε γνώριμες διαδρομές, ανακαλύπτουν τις αμέτρητες δυνατότητες της νέας Mach-E και επιλέγουν μέσα από την οθόνη αφής 15,5 ιντσών όλα τα διαθέσιμα προγράμματα οδήγησης, όπως τα Whisper, Active και Untamed, τα οποία επηρεάζουν κάθε τομέα της Mustang Mach-E”, αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Η Ford Mustang Mach-E διαθέτει μια ολοκληρωμένη γκάμα εκδόσεων με κίνηση στους πίσω ή στους τέσσερις τροχούς, με ισχύ έως 351PS, σε συνδυασμό με ένα πολύ αποδοτικό σύστημα κίνησης που εξασφαλίζει αυτονομία έως 610 χλμ (μέτρηση WLTP, για την έκδοση RWD με μπαταρία 98 kWh), με τιμή από 57.587 ευρώ (51.587 με επιδότηση).

Μπορείτε να ραγματοποιήσετε  Online κράτηση της Mustang Mach-E στο Ford Marketplace.

Προηγούμενο άρθροVolvo Cars: ρεκόρ πωλήσεων το πρώτο εξάμηνο του 2021
Επόμενο άρθροΗ Volkswagen μετασχηματίζεται επενδύοντας στο software