Πριν καν βγει επίσημα στους δρόμους της Ευρώπη, το νέο Jeep Avenger, ολοκλήρωσε τον πρώτο του Μαραθώνιο, συνοδεύοντας τους δρομείς στην αντίστοιχη διοργάνωση της πόλης του Τορίνο.

Το Jeep Avenger ήταν ο προπομπός των περισσότερων από 2.500 δρομέων που αγωνίστηκαν στη διαδρομή των 42,195χλμ. στον Μαραθώνιο του Τορίνο. Η κάλυψη της διαδρομής βεβαίως δεν αποτέλεσε πρόβλημα για το ηλεκτρικό Jeep, το οποίο με αυτονομία 400χλμ. σε μικτές συνθήκες και 550χλμ. σε αστικές συνθήκες θα μπορεί να καλύπτει με άνεση τις καθημερινές αστικές, αλλά και τις εκτός της πόλης μετακινήσεις.

Με μηδενικούς ρύπους και εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα θορύβου, το Avenger, το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο στην ιστορία της αμερικανικής μάρκας, αποτέλεσε το ιδανικό όχημα για να οδηγήσει τους δρομείς στην κάλυψη της διαδρομής, η οποία εκτός από τις όχθες του ποταμού Πάδου περνά, τόσο από το βιομηχανικό συγκρότημα του Mirafiori, όσο και από το θρυλικό εργοστάσιο του Lingotto, το οποίο αποτελεί σύμβολο της πόλης, αλλά και της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Η πρώτη παρουσία του Avenger στους δρόμους μιας ευρωπαϊκής πόλης συνοδεύτηκε και από τα ιδιαίτερα ευχάριστα νέα για την Jeep, η οποία είδε να λαμβάνει ήδη 5.000 προ-παραγγελίες για το νέο της μοντέλο, λίγες μόνο ημέρες μετά την επίσημη παρουσίασή του. Οι συμπαγείς διαστάσεις (μήκος 4,08μ.), η δυναμική σχεδίαση, η πρακτικότητα, οι έξυπνες λύσεις συνδεσιμότητας και βέβαια το προηγμένο σύστημα ηλεκτροκίνησης, έδειξαν να κερδίζουν το κοινό που στο Avenger βρίσκουν το αυθεντικό πνεύμα της Jeep, αλλά με μηδενικούς ρύπους και απόλυτο σεβασμό προς το περιβάλλον.

Το νέο Jeep Avenger αναμένεται το προσεχές διάστημα να είναι διαθέσιμο για παραγγελίες και στην Ελληνική αγορά, με τα πρώτα αυτοκίνητα να φτάνουν στους δρόμους της Ευρώπης στα τέλη του πρώτου τριμήνου του 2023. Παράλληλα με την έκδοση 4×2, το αμιγώς ηλεκτρικό Avenger θα προσφέρεται στο μέλλον και με έκδοση 4×4.

Προηγούμενο άρθροΗ Volkswagen συνεργάζεται με τη MILES Mobility
Επόμενο άρθροΜε τη Škoda Connect Lite στη νέα εποχή συνδεσιμότητας