2019 - Renault CITY K-ZE

Σημαντικό ορόσημο για το Groupe Renault στην Κίνα, η παρουσία του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Σαγκάης. Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, ο Thierry Bolloré, Διευθύνων Σύμβουλος του Groupe Renault, παρουσίασε τον οδικό χάρτη και τις υψηλές φιλοδοξίες του ομίλου στην Κίνα έως το 2022: Στόχος για πωλήσεις 550.000 μονάδων ετησίως, σύμφωνα με το σχέδιο Drive the Future. Για να πραγματοποιήσει αυτή τη φιλοδοξία, το Groupe Renault ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο της ιστορίας της Renault στην αγορά EV της Κίνας, με την παρουσίαση του Renault City K-ZE: ένα παγκόσμιο, πλήρως ηλεκτρικό αυτοκίνητο πόλης, κατηγορίας A, με σχεδίαση SUV.

2019 – Renault CITY K-ZE

Με την παγκόσμια πρεμιέρα του Renault City K-ZE, το Groupe Renault εισέρχεται στην παγκόσμια μεγαλύτερη και ταχύτερα αναπτυσσόμενη αγορά ηλεκτρικών οχημάτων. Έξι μήνες μετά την παρουσίαση της ιδέας στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού, το έκτο 100% ηλεκτρικό όχημα της σειράς Renault παρουσιάζεται αυτή την εβδομάδα στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Σαγκάης.

Αυτή η πρώτη δημόσια παρουσίαση καταδεικνύει την ικανότητα της Renault και της DRAC να μετατρέψουν την ιδέα ενός EV σε πραγματικότητα, με την γνωστοποίηση της έναρξη των πωλήσεων πριν από το τέλος του έτους.

Η πρώτη κοινοπραξία για EV κατηγορίας A, που σχεδιάστηκε στην Κίνα για την Κίνα, το Renault City K-ZE θα παραχθεί επιτόπου, ως μέρος της κοινοπραξίας eGT New Energy Automotive Co., Ltd. μεταξύ της Renault-Nissan-Mitsubishi Alliance και του τοπικού κατασκευαστή Dongfeng.

2019 – Renault CITY K-ZE

Τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν το Renault City K-ZE

Διαθέτει έξυπνο σχεδιασμό:

  • Διαθέτει ισχυρές γραμμές και μια μυώδη, συμπαγή μορφή, με φώτα πορείας ημέρας LED.
  • Ενσωματώνει κλασικό σχεδιασμό SUV με απόσταση από το έδαφος 150 mm.
  • Το μεταξόνιο μήκους 2.423 mm και ο χώρος αποσκευών 300 L, που το κατατάσσουν πρώτο στην κατηγορία του, καθιστούν το K-ZE αξιόπιστο και πρακτικό για την καθημερινή ζωή.

Ανθρωποκεντρική νοημοσύνη & ανταγωνιστικοί τρόποι φόρτισης:

  • Οι πολλαπλές λειτουργίες φόρτισης το καθιστούν συμβατό, τόσο με τις οικιακές πρίζες 220V, όσο και με τις δημόσιες υποδομές. Σε ταχεία φόρτιση χρειάζονται μόνο 50 λεπτά για να φορτιστεί από το 0% στο 80%. Σε βραδεία φόρτιση χρειάζονται 4 ώρες για να φορτιστεί στο 100%, απολύτως επαρκές για γρήγορη αστική κίνηση.
  • Το πρώτο στην κατηγορία του έξυπνο διαδραστικό σύστημα, με έγχρωμη LCD οθόνη αφής πολλαπλών λειτουργιών 8 ιντσών, εξασφαλίζει ότι οι επιβάτες παραμένουν συνδεδεμένοι αδιαλείπτως, όπου και αν πηγαίνουν. Μπορούν επίσης να αποκτήσουν πρόσβαση και εξ αποστάσεως έλεγχο της εφαρμογής τους. Διαθέτει πλοήγηση online και παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο των συστημάτων EV. Οι χρήστες έχουν εύκολη πρόσβαση σε λειτουργίες, όπως on-line ψυχαγωγία, WiFi 4G και έξυπνη αναγνώριση φωνής.
  • Συνεπές με την ανθρωποκεντρική φιλοσοφία της Renault, το Renault City K-ZE φέρει αισθητήρες PM2.5 και σύστημα ελέγχου ποιότητας αέρα, που επιτρέπει την αξιολόγηση της ποιότητας του αέρα καμπίνας και την αυτόματη εναλλαγή μεταξύ εσωτερικής και εξωτερικής κυκλοφορίας αέρα, προσφέροντας ένα υγιεινό, αναζωογονητικό χώρο καμπίνας.

Υψηλά πρότυπα ποιότητας:

  • Κατασκευάζεται στην Κίνα με αυστηρά παγκόσμια πρότυπα ποιότητας. Είναι εξοπλισμένο με την προηγμένη ηλεκτρική τεχνολογία της Renault.
  • Παρέχει ασφαλή μετακίνηση με χαρακτηριστικά ασφαλείας, όπως το σύστημα παρακολούθησης πίεσης ελαστικών (TPMS) και οπίσθια απεικόνιση.

 

Προηγούμενο άρθροΗ Kia ξεπέρασε τον εαυτό της το πρώτο τρίμηνο του 2019
Επόμενο άρθροΑντλία θερμότητας της Ford αυξάνει την ηλεκτρική εμβέλεια