Το Global Fleet Virtual Conference αυτή την εβδομάδα

Περισσότεροι από 1.200 συμμετέχοντες προσέδωσαν τεράστια επιτυχία στο πρώτο μέρος του Global Fleet Virtual Conference. Ακολουθεί μια επισκόπηση του προγράμματος της δεύτερης εβδομάδας του συνεδρίου, με πολλά podcast, webinars και συζητήσεις πάνελ που θα βοηθήσουν στην προετοιμασία της Νέας Κανονικότητας.

Το Global Fleet Conference διεξάγεται για πρώτη φορά εικονικά. Συνολικά, προσφέρονται πέντε εβδομάδες περιεχομένου υψηλού επιπέδου για να προετοιμάσετε τον παγκόσμιο στόλο και τη διαχείριση της κινητικότητάς σας για τη Νέα Κανονικότητα.

Η εγγραφή είναι δωρεάν στον ιστότοπο της εκδήλωσης. Κατεβάστε την δωρεάν εφαρμογή εκδηλώσεων Attendify για την ενημέρωσή σας και για την παρακολούθηση του προγράμματος, καθώς και την επαφή και επικοινωνία με ομιλητές και άλλους συμμετέχοντες.

Η τρέχουσα εβδομάδα στο Global Fleet Virtual Conference:

Ψηφιακή ολοκλήρωση στόλου και κινητικότητας: 3 εμπνευσμένες μελέτες περιπτώσεων (deepdive webinar)

Τετάρτη 10 Ιουνίου, 16:00 CET (17: ώρα Ελλάδος), με τον William Ireson, Global Director Mobility Services, CMaaS, Shane Curran, Director, Connector APAC. Εγγραφείτε εδώ σε αυτό το webinar.

Η Συνδεσιμότητα ως βασικός παράγοντας της Νέας Κανονικότητας (συζήτηση πάνελ CEO)

Πέμπτη 11 Ιουνίου, 16:00 CET (17:00 ώρα Ελλάδος)

  • Με τους Brandon Nixon, CEO, Lytx,
  • Neil Cawse, CEO, Geotab,
  • Nicola Veratelli, CEO, Octo Telematics

10 λεπτά με τον François Gemenne του Πανεπιστημίου της Λιέγης: “Ιδού πώς θα σας επηρεάσουν η οικονομία και η κοινωνία του αύριο” (podcast βίντεο)

Παρασκευή, 12 Ιουνίου, 10:00 CET (11:00 ώρα Ελλάδος), με τον François Gemenne, Διευθυντή του Παρατηρητηρίου Hugo, Πανεπιστήμιο της Λιέγης

 

Προηγούμενο άρθροΟ Ralf Brandstätter αναλαμβάνει CEO της Volkswagen
Επόμενο άρθροΕλλάδα: Οι αστικές συγκοινωνίες μετασχηματίζονται