Περισσότεροι από 1.200 συμμετέχοντες, εκθέτες και χορηγοί συμμετείχαν στο Fleet Europe Summit 2019 μια επιτυχημένη εκδήλωση για τον κλάδο του στόλου και της κινητικότητας. Μπορείτε να έχετε μια εικόνα από τις φωτογραφίες του Fleet Europe Village, της τελετή των βραβείων και όλες τις άλλες εκδηλώσεις κατά τη διάρκεια αυτού του διήμερου πολυσυνεδρίου.

Awards Ceremony & Gala Dinner

Το Fleet Europe Summit 2019 ολοκληρώθηκε με την τελετή απονομής των βραβείων, η οποία αναγνωρίζει τα επιτεύγματα των καλύτερων διαχειριστών στόλων οχημάτων και το Gala Dinner στο Casino Estoril.

Test-Drive

Το Fleet Europe έδωσε την ευκαιρία στους συμμετέχοντες στο Summit να δοκιμάσουν 12 οχήματα εναλλακτικών κινητήρων που κυκλοφορούν στην αγορά σήμερα: τα DS3 Crossback E-Tense, DS7 Crossback E-Tense, Hyundai Kona Electric, Hyundai Ioniq Electric, Jaguar I-Pace, Kia e-Niro, Kia e-Soul, Nissan Leaf, Nissan e-NV200, Tesla Model 3, Τεχνολογία Geotab σε Tesla Model S, Τεχνολογία Octo σε Renault Zoé.

Fleet Europe Village

Το Fleet Europe Village είναι η καρδιά του Fleet Europe Summit. Προσφέρει στους εκπροσώπους των εταιρειών την ευκαιρία να συναντηθούν και να αλληλεπιδράσουν με προμηθευτές και συναδέλφους που δραστηριοποιούνται στον τομέα του στόλου και της κινητικότητας.

Smart Mobility Area

Η Smart Mobility area, στην καρδιά του village, ήταν αφιερωμένη στην κινητικότητα και την καινοτομία. Η ζώνη αυτή κινήθηκε με διάφορους τρόπους: παρουσιάσεις από τους φιναλίστ των βραβείων start-ups και τους υποψηφίους των βραβείων καινοτομίας, τις Smart Mobility Talks, τις παρουσιάσεις των εταιρειών και την τελετή απονομής των Smart Mobility Start-up Awards και Fleet Europe Innovation Awards.

Corporate Side Presentations

Οι Εταιρικές Παρουσιάσεις δίνουν τη δυνατότητα στους διεθνείς Fleet και Mobility συνεργάτες να παρουσιάσουν τις τελευταίες εξελίξεις των προϊόντων και υπηρεσιών τους. Κατά τη διάρκεια μιας βασικής παρουσίασης 30 λεπτών, στον τομέα της έξυπνης κινητικότητας, πέντε εταιρείες μοιράστηκαν τις απόψεις τους σχετικά με διάφορα θέματα που αφορούν την κινητικότητα και τον στόλο.

Main Stage Sessions

Οι Βασικές Συνεδρίες αφορούσαν στο περιεχόμενο. Εκεί οι διαχειριστές στόλου και κινητικότητας έμαθαν τις τελευταίες τάσεις και τις βέλτιστες πρακτικές που επηρεάζουν το διεθνές επάγγελμα του στόλου. Επικεντρώθηκαν σε τρία θέματα που κυριαρχούν στις συζητήσεις στον κλάδο σήμερα: Η ηλεκτροκίνηση, η έξυπνη κινητικότητα και η τεχνητή νοημοσύνη (AI).

Global Fleet Managers Club

Το Global Fleet Managers Club είναι η κύρια εκδήλωση για την συνάντηση των παγκόσμιων διαχειριστών στόλου και την αλληλοενημέρωσή τους σε ένα χαλαρό και ανεπίσημο περιβάλλον.

Remarketing Forum & Ceremony

Το Remarketing Forum πραγματοποιήθηκε την πρώτη ημέρα του Summit στο συνεδριακό κέντρο του Estoril. Συγκέντρωσε περίπου 200 επαγγελματίες του κλάδου από διάφορα τμήματα του remarketing: αυτοκινητοβιομηχανίες, εμπειρογνώμονες και συμβούλους RV, εταιρείες χρηματοδοτικής μίσθωσης, εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων, παρόχους ασφαλίσεων, αντιπροσώπους δημοπρασιών αυτοκινήτων, ειδικούς ανανέωσης κλπ.

Geotab Mobility Connect

Το Geotab Connect είναι εκδήλωση κατάρτισης και δικτύωσης για τους πελάτες της Geotab, τους μεταπωλητές και τους συνεργάτες του Marketplace.

IFMI Masterclass

Το IFMI Masterclass πραγματοποιήθηκε στις 6 Νοεμβρίου στο συνεδριακό κέντρο του Estoril προσφέροντας τις απαντήσεις και τα εργαλεία για τη δημιουργία ενός κερδοφόρου αποδοτικού στόλου και στρατηγικής κινητικότητας. Αυτή η ολοήμερη συνάντηση περιελάμβανε παρουσιάσεις εμπειρογνωμόνων και ανταλλαγή βέλτιστων πρακτικών μέσω case studies και αλληλεπιδράσεων.

CARA General Assembly

Όπως συνηθίζεται εδώ και μερικά χρόνια, η Ευρωπαϊκή Ένωση Remarketing Αυτοκινήτου πραγματοποίησε τη γενική της συνέλευση την προηγούμενη ημέρα από το Fleet Europe Remarketing Forum.

Προηγούμενο άρθροΤο BMW Group ανήγγειλε την επόμενη γενιά του Digital Key
Επόμενο άρθροΑνανεωμένη για το 2020 η Kawasaki Ζ900