Στα μέσα Ιανουαρίου ολοκληρώθηκε με θετική αποτίμηση το καθιερωμένο συνέδριο των αντιπροσώπων της Avance Rent a Car, το οποίο πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών.

Εκπρόσωποι της εταιρείας από όλη την Ελλάδα είχαν την ευκαιρία να κάνουν ανασκόπηση της προηγούμενης χρονιάς αλλά και να ορίσουν στρατηγικές κατευθύνσεις για το νέο έτος. Όπως κάθε χρόνο, το ισχυρό δίκτυο συνεργατών της Avance Rent a Car, μελέτησε τις τάσεις της αγοράς και αλλά και το τουριστικό προϊόν της χώρας συνολικά, οριοθετώντας τις προτεραιότητες της εταιρείας για την νέα χρονιά.

Κατόπιν πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το ετήσιο πάρτι της Avance Car Rental, σε γνωστό Bar- Restaurant των Νοτίων Προαστείων. Η διοίκηση της εταιρείας και το ανθρώπινο δυναμικό της υποδέχθηκαν με πολύ καλή διάθεση , χορό και ζωντανή μουσική πλήθος συνεργατών και φίλων.

Η Avance  δραστηριοποιείται στον κλάδο ενοικίασης αυτοκινήτων από το 1992. Η διοίκηση της εταιρείας καθώς και το ανθρώπινο δυναμικό της διαθέτει πολυετή εμπειρία, τόσο στο χώρο της ενοικίασης αυτοκινήτων, όσο και γενικότερα στην τουριστική αγορά.

Δίνοντας έμφαση στις παρεχόμενες υπηρεσίες τόσο των εταιρικών όσο και των πελατών Λιανικής, η εταιρεία διαθέτει διευρυμένο και άκρως εξειδικευμένο δίκτυο πανελλαδικής κάλυψης είτε ιδιοκτησίας, είτε μέσω δικτύου Franchisee.

Συγκεκριμένα, η Avance  διαθέτει 65 σταθμούς σε περισσότερες από 40 πόλεις της Ελλάδας, σε τρεις πόλεις της Κύπρου καθώς και γραφεία εξυπηρέτησης εντός των μεγαλύτερων αεροδρομίων της χώρας.

Η Avance βρίσκεται πάντα προσηλωμένη στην ικανοποίηση των πελατών της, παρέχει ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών και προϊόντων, μεταξύ των οποίων την ενοικίαση επιβατικών και ελαφρών φορτηγών αυτοκινήτων κλειστού τύπου, την υπηρεσία Chauffeur Service με αυτοκίνητα πολυτελείας και van, την ανεξάρτητη πλατφόρμα online κρατήσεων για μεταφορά προσώπων.

Προηγούμενο άρθροVolvo Cars: 45.752 πωλήσεις αυτοκινήτων τον Ιανουάριο
Επόμενο άρθροΟικονομικά Προγράμματα Νέων Συνεργατών Revoil