Η Mitsubishi Motors Corporation ανακοίνωσε ότι το Eclipse Cross crossover SUV απέσπασε τον τίτλο “RJC Car of the Year 2019”, σε ένα θεσμό με διοργανωτή την Automotive Researchers’ & Journalists’ Conference of Japan (RJC). 

Για την επιλογή του Eclipse Cross, η κριτική επιτροπή του RJC σχολίασε τα εξής: “Το Eclipse Cross δεν είναι μόνο ένα κομψό μίγμα μοντέρνου coupe και συμπαγούς SUV, αλλά προσφέρει και υψηλές επιδόσεις σε ανώμαλο δρόμο και απόλυτα ισορροπημένη, δυναμική συμπεριφορά, χάρη στο μοναδικό σύστημα τετρακίνησης της Mitsubishi Super All-Wheel Control (S-AWC). Οι ζωηρές επιδόσεις του οφείλονται στη συνεργασία ενός νέου υπερτροφοδοτούμενου βενζινοκινητήρα άμεσου ψεκασμού 1.5L και ενός κιβωτίου CVT”.

Είναι η πρώτη φορά που μοντέλο της MMC κερδίζει μία διάκριση ‘RJC Car of the Year’ μετά το Mitsubishi i το 2007. Η δήλωση της Mitsubishi Motors Corporation ανέφερε “Νιώθουμε μεγάλη χαρά για την κατάκτηση του τίτλου ‘RJC Car of the Year 2019’. Η Mitsubishi Motors έχει δεσμευτεί να δίνει προτεραιότητα στον πελάτη, κάτι που απορρέει από την εταιρική φιλοσοφία μας – Στόχος μας η δημιουργία μιας κοινωνίας γεμάτης ζωντάνια, αξιοποιώντας τις δυνατότητες του τομέα μεταφορών”.

Η επιλογή του 28ου RJC Car of the Year έγινε από μέλη του οργανισμού RJC. Υποψήφια ήταν ιαπωνικά μοντέλα που παρουσιάστηκαν στην τοπική αγορά το διάστημα από 1 Νοεμβρίου 2017 έως 31 Οκτωβρίου 2018. Η κριτική επιτροπή επέλεξε τα έξι επικρατέστερα μοντέλα την 1η Νοεμβρίου και στις 13 Νοεμβρίου απένειμε το τίτλο RJC Car of the Year 2019 στο Eclipse Cross.

Προηγούμενο άρθροDeal Days από τη Volkswagen για τον Νοέμβριο
Επόμενο άρθροΗ Alliance Ventures επενδύει στην Enevate για να προωθήσει την τεχνολογία μπαταριών ιόντων λιθίου