Από τις 16 Δεκεμβρίου 2023 έως και τις 8 Ιανουαρίου 2024 θα μπορεί κανείς να  δει από κοντά στο Εμπορικό Κέντρο Golden Hall στο Μαρούσι, το Audi grandsphere.

Η Audi είναι μια εταιρεία που διαρκώς οραματίζεται το μέλλον, το προσεγγίζει με μια διαφορετική ματιά,

Το grandsphere, το πρότυπο τετράθυρο GT, αποτελεί το όραμα της Audi για την premium ηλεκτρική κινητικότητα, υλοποιώντας το Vorsprung durch Technik, την πρωτοπορία μέσω της τεχνολογίας σε όλους τους τομείς.

Το Audi grandsphere διαθέτει ήδη τα χαρακτηριστικά που θα έχουν σε λίγα χρόνια τα μελλοντικά μοντέλα της μάρκας. Η εμφάνισή του είναι τόσο φουτουριστική όσο και εντυπωσιακή, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει μια μοναδική First Class εμπειρία.

Χάρη στις δυνατότητες αυτόνομης οδήγησης 4ου επιπέδου το εσωτερικό του, μόλις απομακρυνθούν το τιμόνι και όλα τα χειριστήρια, μετατρέπεται σε ένα πολυτελές lounge, μεταμορφώνοντας το grandsphere από ένα αυτοκίνητο σε ένα όχημα εμπειριών.

Από τις 16 Δεκεμβρίου 2023 έως τις 8 Ιανουαρίου 2024 θα μπορείτε να ζήσετε αυτή την εμπειρία όσο πιο έντονα γίνεται.

Στο ειδικά διαμορφωμένο stand της Audi στο ισόγειο του Εμπορικού Κέντρου Golden Hall στο Μαρούσι θα έχετε τη δυνατότητα να δείτε το εντυπωσιακό grandsphere αλλά και το μέλλον της premium αυτοκίνησης από κοντά.

Μάλιστα λίγοι τυχεροί θα καθίσουν στη θέση του οδηγού του Audi grandpshere, θα μεταφερθούν στο… μέλλον και θα φωτογραφηθούν από την φωτογράφο μόδας Κατερίνα Τσατσάνη. Όσοι θέλουν να ζήσουν αυτήν την πρωτόγνωρη grandsphere εμπειρία, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή είτε μέσω της ειδικής σελίδας στο site της εταιρείας, είτε μέσω των σελίδων κοινωνικής δικτύωσης της Audi (Facebook & Instagram).

Προηγούμενο άρθροΑυτοκίνητο της Χρονιάς για την Ελλάδα 2024 το Hyundai Kona
Επόμενο άρθροMILANO: το πρώτο Sport Urban Vehicle της Alfa Romeo