Epiq: Η Škoda Auto ανακοίνωσε το όνομα του αστικού ηλεκτρικού SUV crossover μπαταρίας, μαζί με μια πρώτη σχεδιαστική μελέτη του νέου μοντέλου.

Το BEV Škoda Epiq, που θα παρουσιαστεί το 2025, θα κοστίζει περίπου 25.000 ευρώ. Με μήκος 4,1 μέτρων, θα διαθέτει ευρύχωρο εσωτερικό και χώρο αποσκευών 490 λίτρων. Το όχημα θα διαθέτει το στιβαρό και λειτουργικό νέο σχεδιαστικό ύφος Modern Solid, με άψογη ψηφιακή εμπειρία, νέες τεχνολογίες και συστήματα υποστήριξης.

«Το αναμενόμενο Skoda Epiq θα διαθέτει πολλά χαρακτηριστικά σε ελκυστική τιμή και ευρύχωρο εσωτερικό. Οι πελάτες μας επιθυμούν να έχουν διάφορες επιλογές, γι’ αυτό επεκτείνουμε το ηλεκτροκίνητο χαρτοφυλάκιό μας στην δημοφιλή αυτή κατηγορία. Ελπίζω αυτά τα πρώτα σχεδιαστικά δείγματα να προβάλλουν τον εκσυγχρονισμό του Epiq, της καθημερινής αυτονομίας του και των φιλικών τεχνολογιών, σε προσιτή τιμή», δήλωσε ο Klaus Zellmer, CEO της Škoda Auto.

Μήκος 4,1 μέτρα, αυτονομία άνω των 400 χλμ

Ο νέος ψηφιακός σχεδιασμός της Škoda τονίζει τα βασικά χαρακτηριστικά του μελλοντικού οχήματος. Με μήκος 4,1 μέτρα, το αστικό crossover SUV Škoda Epiq θα διαθέτει άπλετο χώρο για πέντε άτομα και χώρο αποσκευών έως 490 λίτρα. Με αρχική τιμή περίπου 25.000 ευρώ, είναι η τέλεια επιλογή για νέους πελάτες στην ηλεκτροκίνηση. Διαθέτει το νέο στιβαρό σχεδιαστικό ύφος Modern Solid – μέσα και έξω – και προσφέρει ηλεκτρική αυτονομία άνω των 400 χιλιομέτρων.

«Το νέο μας σχεδιαστικό ύφος Modern Solid αντιπροσωπεύει το επόμενο επίπεδο εκσυγχρονισμού. Η έξυπνη λειτουργικότητα και η πρακτικότητα συνδυάζονται αρμονικά, με ελκυστική νέα εμφάνιση και προσέγγιση βιωσιμότητας. Η σχεδίαση του Škoda Epiq ενσωματώνει άψογα όλα τα βασικά χαρακτηριστικά του νέου σχεδιαστικού ύφους», δήλωσε ο Oliver Stefani, Επικεφαλής του Škoda Design.

Προηγούμενο άρθροΒραβείο στο εργοστάσιο της Porsche στη Λειψία
Επόμενο άρθροΣύμβαση για προμήθεια 200 λεωφορείων φυσικού αερίου