Μετά από διαδικασία υποβολής προσφορών, η Essent επέλεξε να αναθέσει τον στόλο αυτοκινήτων των πέντε εταιρειών υπηρεσιών της στην Hitachi Capital Mobility Ολλανδίας. Οι πέντε εταιρείες υπηρεσιών της ολλανδικής ενεργειακής επιχείρησης είναι οι: Energiewacht, Energiewacht Groep, Geas Energiewacht, Kemkens και Volta Limburg.

Η συμφωνία, η οποία αφορά πάνω από 1.200 αυτοκίνητα leasing και όλες τις λειτουργικές υπηρεσίες, περιλαμβάνει επίσης στόχους για να καταστεί ο στόλος των αυτοκινήτων πιο βιώσιμος.

Η Essent και οι συνεργάτες της βοηθούν τους καταναλωτές και τις επιχειρήσεις να εξοικονομούν ενέργεια και να κάνουν τα σπίτια και τα κτίρια πιο βιώσιμα. Η Essent στοχεύει στη μείωση κατά 20% των εκπομπών CO2 των πελατών της έως το 2025, ενώ προμηθεύει περίπου 2,5 εκατομμύρια καταναλωτές και επιχειρήσεις στην Ολλανδία και το Βέλγιο. Αποτελεί μέρος της innogy SE, της μεγαλύτερης ενεργειακής εταιρείας στη Γερμανία, με κύκλο εργασιών άνω των 41 δισ. ευρώ (2017), περισσότερους από 40.000 υπαλλήλους και δραστηριότητες σε 16 χώρες σε όλη την Ευρώπη.

Φωτογραφία: Hitachi Capital Mobility

Προηγούμενο άρθροΟι ταξινομήσεις Επαγγελματικών Οχημάτων στην ΕΕ
Επόμενο άρθροFiat Panda CNG: Φιλικό προς το περιβάλλον