Σε μία από τις σημαντικότερες εκθέσεις επαγγελματικών οχημάτων στον κόσμο, η Fiat Professional, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, κατέδειξε το λόγο για τον οποίο κατέχει ηγετική θέση στην αγορά, παρουσιάζοντας μια πολυεπίπεδη γκάμα προϊόντων.

Στη διεθνή έκθεση επαγγελματικών αυτοκινήτων στο Ανόβερο (20-27 Σεπτεμβρίου), η Fiat Professional, παρουσίασε στο κοινό μια σειρά προϊόντων τα οποία αναπτύσσουν πλήρως τη φιλοσοφία της όσον αφορά στο ιδανικό επαγγελματικό όχημα. Εστιάζοντας στην αποδοτικότητα, τη φιλικότητα προς το περιβάλλον, αλλά και τον ξεχωριστό χαρακτήρα, η Fiat Professional δημιουργεί μια απόλυτα ολοκληρωμένη γκάμα λύσεων για τους επαγγελματίες.

Ευελιξία και απόδοση

Διαθέτοντας παρουσία σε όλες τις κατηγορίες ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων, η Fiat Professional, εστιάζει στις ανάγκες κάθε επαγγελματία προσφέροντας εξατομικευμένες λύσεις. Εκτός από την πλήρη γκάμα (Panda Van, Fiorino, Doblo, Talento, Ducato και Fullback), τα μοντέλα της Fiat Professional εστιάζουν και στην ευελιξία μέσω των πολλαπλών δυνατοτήτων μετασκευών που διαθέτουν. Οι επισκέπτες της έκθεσης είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν μια σειρά μετασκευών του Ducato, το οποίο χάρη στην αντοχή και την αποδοτικότητα του χρησιμοποιείται -εκτός των άλλων- και για τη δημιουργία αυτοκινούμενων τροχόσπιτων, κατέχοντας το 70% της συγκεκριμένης αγοράς στην Ευρώπη.

Οικονομία και φιλικότητα προς το περιβάλλον

Η Fiat Professional διαθέτει την πιο ευρεία γκάμα επαγγελματικών οχημάτων που χρησιμοποιούν για την κίνηση τους φυσικό αέριο (CNG). Η χρήση του συγκεκριμένου καυσίμου προσφέρει σημαντικά οφέλη, τόσο όσον αφορά στο κόστος χρήσης, όσο και στις εκπομπές ρύπων. Τα Fiorino και Doblo αποτελούν την αιχμή του δόρατος σε επίπεδο δημοτικότητας, αλλά και τεχνολογικής υπεροχής, ενώ χαρακτηριστικό της επιτυχίας που έχει η σειρά επιβατικών και επαγγελματικών οχημάτων της Fiat με φυσικό αέριο, είναι ότι οι πωλήσεις έχουν ξεπεράσει ήδη τα 720.000 οχήματα. Στην έκθεση στο Ανόβερο το παρόν έδωσε και το Ducato Minibus Natural Power, το οποίο επίσης κινείται με φυσικό αέριο.

Ξεχωριστός χαρακτήρας

Η Fiat Professional, αποτελεί πρωτοπόρο στη δημιουργία επαγγελματικών μοντέλων που προσφέρουν χαρακτηριστικά που το κοινό είχε συνηθίσει να συναντά μόνο σε επιβατικά οχήματα. Ο πλούσιος εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας, αλλά και ο ξεχωριστός χαρακτήρας συνθέτουν ένα ιδανικό περιβάλλον εργασίας για κάθε επαγγελματία. Η Fiat Professional, αποκάλυψε στο Ανόβερο το αναβαθμισμένο από τον γερμανικό οίκο Irmscher, Talento Shuttle, που ξεχωρίζει χάρη στους εντυπωσιακούς τροχούς των 18 ιντσών, τα αεροδυναμικά βοηθήματα, αλλά και τη χαμηλότερη απόσταση από το έδαφος που προσφέρει η επιλογή των αμορτισέρ-ελατηρίων. Αντίστοιχα το πρωτότυπο Fullbac Cross by Garage Italia, παρουσιάζει μια ξεχωριστή εκδοχή του pick-up, όπου το ξεχωριστό ιταλικό στιλ συνδυάζεται ιδανικά με τις υψηλές μεταφορικές ικανότητες και τις κορυφαίες εκτός δρόμου δυνατότητες.

Προηγούμενο άρθροΠώς η Chariot της Ford βοηθά να μειωθούν οι μετακινήσεις
Επόμενο άρθροΤο γερμανικό σχέδιο για τα αυτοκίνητα diesel αντιμέτωπο με την κριτική της αγοράς