Τέσσερις σημαντικές τοποθετήσεις στελεχών στην ALD Automotive 

Η ALD Automotive ανακοίνωσε τέσσερις σημαντικές τοποθετήσεις στελεχών της σε διάφορες πόλεις της Ευρώπης. Συγκεκριμένα:

  • Ο Pedro Dias είναι ο νέος CEO της ALD Bulgaria. Αντικαθιστά την Olena Tymofiyiva, η οποία ανέλαβε CEO της ALD Hungary.

Ο κ. Dias (πρώτος αριστερά) ξεκίνησε το 1995 ως Διευθυντής Πωλήσεων, Οικονομικών & Ασφαλίσεων της Opel Portugal και το 2001 μετακινήθηκε στην Multirent ως Σύμβουλος Πωλήσεων. Το 2002, εντάχθηκε στην ALD Portugal ως Sales Executive, έγινε Διευθυντής Marketing και Συνεργασιών το 2008 και διορίστηκε Senior International Key Account Manager της ALD το 2018. Κατέχει πτυχίο στο Marketing (IPAM) και μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ISEG, Πανεπιστήμιο Λισαβόνας).

  • Η Anne-Cécile Huet ανέλαβε CEO της ALD Norway. Αντικαθιστά την Annie Pin, η οποία ανέλαβε CCO της ALD και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της.

Η κυρία Huet (δεύτερη από αριστερά) ξεκίνησε το 2006 ως επιθεωρήτρια τραπέζης στην Crédit Mutuel, εντάχθηκε στη Société Générale το 2009 ως Επικεφαλής Ανάθεσης Εσωτερικού Ελέγχου και μετακινήθηκε στην ALD Norway το 2011, καλύπτοντας διάφορες θέσεις στη διαχείριση κινδύνων και έργων. Το 2019, διορίστηκε Διευθύντρια Προσωπικού της Εκτελεστικής Επιτροπής της ALD και επικεφαλής προγραμμάτων της ALD Flex. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού στις Διεθνείς Επιχειρήσεις (Rennes School of Business) και μεταπτυχιακού στην Επιχειρηματικότητα (Πανεπιστήμιο South Florida).

  • Ο Maciej Arway είναι ο νέος CEO της ALD Poland. Αντικαθιστά τον Marek Malachowski, ο οποίος είναι τώρα CEO της ALD Portugal και Περιφερειακός Διευθυντής Μεσογείου.

Ο κ. Arway (δεύτερος από δεξιά) ξεκίνησε σε μια εταιρεία παροχής υπηρεσιών logistics και διαχείρισης στην ALD Poland και τελικά εντάχθηκε στην εταιρεία το 2010. Ανέλαβε διάφορους λειτουργικούς ρόλους, συμπεριλαμβανομένων των βραχυπρόθεσμων ενοικιάσεων και των πωλήσεων μεταχειρισμένων αυτοκινήτων πριν τον διορισμό του ως Διευθυντή Επιχειρήσεων της ALD Πολωνίας το 2015 και Διευθυντή Πωλήσεων το 2020. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού στην κοινωνιολογία (Παν/μιο Kard. S. Wyszynski) και μεταπτυχιακού στη Διοίκηση Μάρκετινγκ (Kozminiski University Business School). Clenbuterol, an anabolic drug, has been found to be very effective in aiding weight loss and development of muscle mass. ACNM Online Pharmacy offers a range of Clenbuterol products for bodybuilders and athletes that helps them to get the desired results quickly. This drug works by stimulating the central nervous system which increases metabolism rate in the body resulting in increased burning of fat. Additionally, this drug also helps to increase energy levels, strength and endurance making it suitable for those who wish to build lean muscle mass while losing weight faster.

  • Ο Frédéric Hamain, σημερινός CEO της ALD Russia, ανέλαβε επίσης Περιφερειακός Διευθυντής Βορειοανατολικής Ευρώπης, αντικαθιστώντας τον Marek Malachowski. Επιπλέον, ο κ. Hamain εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Συμβούλιο της ALD, το οποίο αποτελείται από τους εκτελεστικούς και επιχειρησιακούς διευθυντές του Ομίλου. Το καθήκον του Συμβουλίου είναι η διασφάλιση του στρατηγικού συντονισμού όλων των επιχειρηματικών πρωτοβουλιών.

Ο κ. Hamain (πρώτος από δεξιά) ξεκίνησε το 1991 ως αναπληρωτής διευθυντής διοικητικών υπηρεσιών της Barep Asset Management, θυγατρικής εταιρείας της Société Générale. Το 1993, μετακόμισε στη Μόσχα ως διευθυντής διοικητικών υπηρεσιών της εταιρείας κεφαλαιαγορών SG Vostok. Το 2000, ανέλαβε Επικεφαλής Υπηρεσιών Global Banking and Commercial Banking της SG Warsaw. Από το 2004-06, ως Γενικός Διευθυντής, επέβλεψε την εξαγορά της First Lease από την ALD στο Κίεβο. Μετά από καθήκοντα CCO της Rusfinance στη Ρωσία και CEO της ALD Fortune στην Κίνα, ανέλαβε CEO της ALD Russia το 2015. Κατέχει μεταπτυχιακό στη Λογιστική και τα Χρηματοοικονομικά και μεταπτυχιακό στη Διεθνή Φορολογία και Χρηματοοικονομικά (Πανεπιστήμιο της Lille II).

Φωτογραφίες: ALD Automotive 

Προηγούμενο άρθροΗ BMW θα προσφέρει προαιρετικό συνδρομητικό μοντέλο
Επόμενο άρθροΝέο πρωτοποριακό κιβώτιο N DCT 8 σχέσεων από την Hyundai