Πριν ένα χρόνο, η γαλλική νεοφυής εταιρεία Flotimmat δημιουργήθηκε ώστε να παρέχει στους ιδιοκτήτες στόλων έναν γρήγορο και αξιόπιστο τρόπο για να χειρίζονται την ταξινόμηση των οχημάτων.

Μετά από ένα χρόνο λειτουργίας, η Flotimmat βρίσκει την ισορροπία της. Μέχρι στιγμής, η startup εξυπηρετεί ήδη περισσότερες από 20 εταιρείες, μεταξύ άλλων τις Enedis, GRDF, Sogetrel και Via Location. Συνολικά, περίπου 3.000 ταξινομήσεις οχημάτων.

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα διευκολύνει τις διοικητικές ενέργειες που απαιτούνται για την ταξινόμηση οχημάτων στόλων. Επιπλέον, η Flotimmat κατέστησε τις διαδικασίες της ασφαλείς και όλα τα έγγραφα εντοπίσιμα.

Η Flotimmat δεν διευκολύνει απλώς την ταξινόμηση του οχήματος, αλλά και άλλες σχετικές ενέργειες, όπως την αλλαγή της κοινωνικής κατάστασης, τη μεταπώληση ενός οχήματος ή την αλλαγή έδρας της εταιρείας. Περαιτέρω, η υπηρεσία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αίτηση διπλότυπων των εγγράφων, σε περίπτωση που χαθούν ή κλαπούν. Επιπλέον, η πλατφόρμα μπορεί να παρέχει προσωρινές πινακίδες στον ηλεκτρονικό χώρο του γραφείου του ενδιαφερόμενου, όπου μπορούν να αποθηκευθούν μαζί με άλλα σχετικά ηλεκτρονικά έγγραφα του φακέλου του.

Συνολικά, η ταξινόμηση μέσω της Flotimmat διαρκεί κατά μέσο όρο 15 με 20 λεπτά και  κοστίζει περίπου 17,44 ευρώ ανά όχημα.

Προηγούμενο άρθροΗ Kia παραμένει με την ALD στην Ολλανδία
Επόμενο άρθροΗ Europcar ξεκινά συνεργασία για την ανάπτυξη “Smart City”