Η Targa Telematics συνεργάτης της FCA στη διαχείριση στόλου

Η Targa Telematics και η Fiat Chrysler Automobiles ( FCA) υπέγραψαν πολυετή συμφωνία για λύσεις διαχείρισης στόλου προς επιχειρήσεις της ευρωπαϊκής αγοράς. Η συμφωνία καλύπτει όλα τα συνδεδεμένα μοντέλα της FCA στην περιοχή EMEA.

Η Targa Telematics υπόσχεται να προσφέρει μια απλή, διαισθητική, εξ αποστάσεως διεπαφή και παρέχει έλεγχο σε πραγματικό χρόνο για δραστηριότητες, κατάσταση σέρβις, συντήρηση και υποστήριξη οποιουδήποτε οχήματος.

Το ζητούμενο είναι η υπέρβαση της απλής εγκατάστασης ενός μαύρου κουτιού καταγραφής και μετάδοσης δεδομένων οχήματος και η δημιουργία μιας πραγματικής τεχνολογικής αρχιτεκτονικής ικανής να επικοινωνεί με μεμονωμένα οχήματα, να ενσωματώνει προοδευτικά υπηρεσίες και λύσεις για αποτελεσματικότερη και αποδοτικότερη διαχείριση και συντήρηση και να εξασφαλίζει μια καλύτερη εμπειρία χρήστη, τόσο για τον οδηγό, όσο και για τον fleet manager.

Σε ένα περιβάλλον στο οποίο η ικανότητα άντλησης αξίας από δεδομένα οχημάτων αποδεικνύεται ολοένα και πιο σημαντική, η ανάπτυξη λύσεων έξυπνης κινητικότητας αποτελεί θεμελιώδες στοιχείο για τους πελάτες των κατασκευαστών αυτοκινήτων.

Το έργο καλύπτει όλα τα συνδεδεμένα μοντέλα της FCA, εσωτερικής καύσης και ηλεκτροκινητήρων, σε 32 αγορές της περιοχής EMEA.

“Αυτή η πρωτοβουλία είναι στρατηγικής σημασίας για την FCA στο πλαίσιο του νέου οικοσυστήματος για συνδεδεμένα οχήματα”, λέει ο Francesco Abbruzzesi, Επικεφαλής της MOPAR EMEA.

Ο Nicola De Mattia, CEO της Targa Telematics δήλωσε: “Ο τομέας της κινητικότητας παρουσιάζει σημαντική εξέλιξη και, στο πλαίσιο αυτό, η Targa Telematics διαδραματίζει ηγετικό ρόλο, οδηγώντας τους πελάτες της σε καινοτόμες διαδικασίες προκειμένου να επιταχύνουν την πορεία τους προς τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό”.

Προηγούμενο άρθροΟ Klaus Rehkugler μετακινείται στην Mercedes-Benz Vans
Επόμενο άρθροΒραβείο “Best Concept Car” στο Fiat Concept Centoventi