Ο Klaus Rehkugler αναλαμβάνει Επικεφαλής Πωλήσεων και Μάρκετινγκ της Mercedes-Benz Vans την 1η Αυγούστου 2020 και θα αναφέρεται απευθείας στον Επικεφαλής της Mercedes-Benz Vans, Marcus Breitschwerdt.

Προς το παρόν, ο κ. Rehkugler είναι Επικεφαλής των Διαδικασιών Πωλήσεων και Μάρκετινγκ της Mercedes-Benz Cars για την Ευρώπη. Θα αντικαταστήσει τον 58χρονο Klaus Maier, ο οποίος θα αποχωρήσει από την εταιρεία στα τέλη Ιουνίου κατόπιν αίτησής του. Ο κ. Maier ανέλαβε τη σημερινή του θέση το 2013.

Ο Klaus Rehkugler μετακινείται στην Mercedes-Benz Vans
Klaus Rehkugler to take over as Head of Sales & Marketing at Mercedes-Benz Vans on 01 August 2020.

Ο Klaus Rehkugler, 52 ετών, σπούδασε Ευρωπαϊκές Επιχειρήσεις στο Reutlingen και εν συνεχεία προσχώρησε στην πρώην Mercedes-Benz AG μέσω του Διεθνούς Εκπαιδευτικού Προγράμματος το 1994. Αναλαμβάνοντας διαδοχικά καθήκοντα με εξειδικευμένες και διευθυντικές ευθύνες στη Mercedes-Benz Cars, σε πωλήσεις στόλου και μεταχειρισμένων αυτοκινήτων και ως product manager για τα compact αυτοκίνητα της Mercedes-Benz, ο κ. Rehkugler ανέλαβε Επικεφαλής Σχεδιασμού Αγοράς και Διαχείρισης Παραγγελιών της smart GmbH.

Από το 2005 έως το 2011 κατείχε σειρά διευθυντικών θέσεων στο μάρκετινγκ και ως Επικεφαλής της ομάδας Toronto-Retail-Group της Mercedes-Benz Canada. Από το φθινόπωρο του 2011 ο κ. Rehkugler ήταν υπεύθυνος για τη διαχείριση προϊόντων της S-, E- και C-Class και των παραγώγων τους, καθώς και της MB Guard, πριν αναλάβει τα τρέχοντα καθήκοντά του τον Οκτώβριο του 2014 ως Επικεφαλής Πωλήσεων και Marketing της Mercedes-Benz Cars Ευρώπης.

Προηγούμενο άρθροΑπολαυστικό το νέο Hyundai KONA Hybrid 1.6 141ps
Επόμενο άρθροTarga Telematics: συνεργάτης της FCA στη διαχείριση στόλου