Η LeasePlan Netherlands υπέγραψε συμφωνία συνεργασίας με την International Bike Group (IBG), τη μητρική εταιρεία της fietsenwinkel.nl (που καλύπτει τις χώρες του Μπενελούξ) και της hellorider (στη Σκανδιναβία).

Σύμφωνα με την αποκλειστική συμφωνία, η International Bike Group θα παράσχει ηλεκτρικά ποδήλατα (e-bikes) σε πελάτες της LeasePlan Netherlands, της μεγαλύτερης εταιρείας μίσθωσης στην Ολλανδία. Η IBG θα φροντίζει την ηλεκτρονική πύλη και το σύνολο των υπηρεσιών, περιλαμβανομένης της επιλογής, της παράδοσης, της ασφάλισης, της συντήρησης και της οδικής βοήθειας. Η εταιρεία παρέχει επίσης το λογισμικό διαχείρισης στόλου.

Οι αλλαγές στους φορολογικούς κανονισμούς για τα εταιρικά ποδήλατα, οι οποίοι θα αρχίσουν να ισχύουν στις αρχές του 2020, είναι πιθανό να οδηγήσουν σε αύξηση των πωλήσεων ηλεκτρικών ποδηλάτων ή τη μίσθωσή τους ως μέρος ενός προϋπολογισμού εταιρικής κινητικότητας. Χάρη στη συμφωνία της με την LeasePlan, η IBG αναμένει να καλύψει το 20% της αγοράς σε εταιρικά ηλεκτρικά ποδήλατα το επόμενο έτος – δηλαδή περίπου 30.000 ηλεκτρικά ποδήλατα.

Προηγούμενο άρθροΈρευνα της General Tire για το καθημερινό άγχος
Επόμενο άρθρο7 νέα PHEV crossovers και SUV στη Φρανκφούρτη