Το βαν Crafter θα χρησιμοποιηθεί ως βάση για μελλοντικά αυτοκινούμενα από την HOBBY

Η Volkswagen Commercial Vehicles και η εξειδικευμένη εταιρεία αυτοκινούμενων τροχόσπιτων HOBBY έθεσαν τα θεμέλια μακροχρόνιας συνεργασίας.

Στο πρώτο στάδιο της συνεργασίας η HOBBY θα προσφέρει τις λύσεις της αυτοκινούμενου τροχόσπιτου, με βάση το βαν Crafter, εντός του έτους. Τα νέα οχήματα θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά στο Caravan Salon τον Αύγουστο στο Ντίσελντορφ.

Ο Lars Krause, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Volkswagen Commercial Vehicles, υπεύθυνος Πωλήσεων και Μάρκετινγκ, δήλωσε: “Τα τελευταία χρόνια υπάρχει αυξανόμενο ενδιαφέρον για τα τροχόσπιτά μας βαν. Αυτό ισχύει όχι μόνο για τα καλιφορνέζικα μοντέλα μας, αλλά για ολόκληρο τον κλάδο. Το «τροχόσπιτο βαν» έχει καταστεί τρόπος ζωής. Ως εκ τούτου, είμαστε ευτυχείς για την συνεργασία μας με την HOBBY και είμαστε βέβαιοι πως το Crafter μας είναι το ιδανικό βασικό όχημα για τα αυτοκινούμενά της».

«Η συνεργασία με την Volkswagen Commercial Vehicles θα επιφέρει αλλαγές στο HOBBY-Fendt Group και θα μας προσδώσει εντελώς νέες δυνατότητες», λέει ο Bernd Löher, CEO της HOBBY. «Το Crafter διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά με τα οποία οι πελάτες μας είναι ήδη εξοικειωμένοι λόγω του αυτοκινήτου τους και τα οποία εκτιμούν, ειδικά στον τομέα της ασφάλειας. Είναι η ιδανική στιγμή για την στρατηγική επέκταση του χαρτοφυλακίου της HOBBY και την είσοδό της στην κατηγορία premium camper van, από τις ισχυρότερα αναπτυσσόμενες κατηγορίες οχημάτων αναψυχής», προσθέτει ο Löher.

Η HOBBY κατασκευάζει τροχόσπιτα και αυτοκινούμενα, στην πόλη Fockbek της Βόρειας Γερμανίας, επί 55 χρόνια – αξιόπιστα, με ενθουσιασμό, καινοτόμα. Στο Schleswig-Holstein, 1.200 εργαζόμενοι παράγουν περισσότερα από 15.000 οχήματα αναψυχής ετησίως. 350 εξουσιοδοτημένοι αντιπρόσωποι σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες και πωλητές σε όλο τον κόσμο είναι διαθέσιμοι για να παρέχουν υποστήριξη και συμβουλές στους πελάτες της Hobby. Εκτός από την Hobby-Wohnwagenwerk Ing. Harald Striewski GmbH, ο όμιλος Hobby περιλαμβάνει και την Fendt-Caravan GmbH με έδρα τη Βαυαρία, την Lightweight Furniture Specialist Formlight GmbH στη Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία και την Rendsburger Feuerverzinkerei GmbH.

Προηγούμενο άρθροΟι μάρκες στην Ελλάδα και την Ευρώπη το Α’ τετράμηνο 2022
Επόμενο άρθροΗ Mercedes C-Class με ελαστικά Continental