Η Mercedes C-Class με ελαστικά Continental

Η Mercedes-Benz επέλεξε την τεχνολογία ελαστικών Continental και για την C-Class. Με τα PremiumContact 6 και EcoContact 6, η αυτοκινητοβιομηχανία εξοπλίζει εργοστασιακά την υπάρχουσα γκάμα μοντέλων της με δύο premium τύπους ελαστικών.

Τα PremiumContact 6 (18″) και EcoContact 6 (17″) της Continental έλαβαν έγκριση αρχικού εξοπλισμού

Το PremiumContact 6 – νικητής των δοκιμών θερινών ελαστικών ADAC 2022 (διαστάσεις υπό δοκιμή: 215/60 R 16 99V) – προσφέρει εξαιρετική ασφάλεια και άνεση. Η ειδική σύνθεση του πέλματος, η οποία είναι ζωτικής σημασίας για την πρόσφυση του ελαστικού, εξασφαλίζει εξαιρετική ασφάλεια και απόδοση φρεναρίσματος σε βρεγμένο οδόστρωμα. Ο σχεδιασμός του ελαστικού εξασφαλίζει υψηλή σταθερότητα στις στροφές. Η ειδική σχεδίαση με περιφερειακές αυλακώσεις επιτρέπει ταχεία απόκριση χειρισμού και ακρίβεια διεύθυνσης σε βρεγμένο και στεγνό οδόστρωμα.

Το EcoContact 6 ξεχωρίζει για την εξαιρετική ενεργειακή και χιλιομετρική του απόδοση και την ανώτερη οδική συμπεριφορά και απόδοση πέδησης. Η διάταξη του πέλματος προσαρμόζεται συνεχώς στο οδόστρωμα, εξασφαλίζοντας μεγαλύτερη διάρκεια ζωής ελαστικού. Η ειδική σύνθεση του καουτσούκ ελαχιστοποιεί την τριβή στο οδόστρωμα, που σημαίνει πως το ελαστικό απορροφά λιγότερη ενέργεια και μειώνεται η αντίσταση κύλισης. Το EcoContact 6 απέδειξε πρόσφατα την ενεργειακή του απόδοση στο πλαίσιο δοκιμών θερινών ελαστικών που διοργάνωσε το γερμανικό περιοδικό Auto Zeitung (τεύχος 6/22), ξεπερνώντας εννέα άλλα ευρωπαϊκά, ασιατικά και αμερικανικά ελαστικά σε δοκιμές αντίστασης κύλισης.

Σε πολλές χώρες του κόσμου, η Continental προσφέρει επίσης μεγάλη γκάμα θερινών, χειμερινών και ελαστικών παντός καιρού – συμπεριλαμβανομένων διακεκριμένων σε δοκιμές όπως το AllSeasonContact – προς αντικατάσταση.

Οι κατασκευαστές αυτοκινήτων σε όλο τον κόσμο βασίζονται στην Continental ως κορυφαίο προμηθευτή ελαστικών. Στην Ευρώπη, σχεδόν ένα στα τρία αυτοκίνητα βγαίνει από τη γραμμή συναρμολόγησης με ελαστικά Continental.

Οι ακόλουθοι τύποι και διαστάσεις εγκρίνονται ως εργοστασιακά για τη Mercedes C-Class σε πολλές αγορές:

PremiumContact 6: 255/40 R18 99Y XL / 245/40 R18 97Y XL / 225/45 R18 95Y XL

EcoContact 6: 225/50 R17 94Y

 

Προηγούμενο άρθροΣυνεργασία HOBBY και Volkswagen Commercial Vehicles
Επόμενο άρθροSakura: Το νέο μίνι της Nissan στην Ιαπωνία