Συνεργασία EVBox - Chargemap

Η πάροχος κινητικότητας Chargemap και η εταιρεία υποδομής φόρτισης EVBox συνεργάζονται για την εύκολη πρόσβαση 915.000 οδηγών σε όλη την Ευρώπη.

Οι οδηγοί EV μπορούν να έχουν πρόσβαση σε 23.900 σταθμούς φόρτισης EVBox χρησιμοποιώντας το Chargemap Pass, μια λύση καθολικής πρόσβασης που επιτρέπει στους οδηγούς να χρησιμοποιούν τα περισσότερα ευρωπαϊκά δίκτυα φόρτισης.

Οι οδηγοί μπορούν να εντοπίσουν όλους τους σταθμούς EVBox στην εφαρμογή Chargemap, να τους ενσωματώσουν στις διαδρομές τους και να αποκτήσουν πρόσβαση με το Chargemap Pass.

Η συνεργασία των κλάδων υποδομής φόρτισης κινητικότητας EV είναι πιθανόν να δημιουργήσει συνέργειες στην Ευρώπη, βοηθώντας πολλές επιχειρήσεις, συμπεριλαμβανομένων των αλυσίδων υπεραγορών και των χώρων στάθμευσης, να προσελκύσουν περισσότερους πελάτες, προσαρμόζοντας το Λογισμικό Εποπτείας EVBox.

Με πληροφορίες για περισσότερους από 270.000 σταθμούς φόρτισης στην Ευρώπη, η στρατηγική της Chargemap είναι η συνέχιση της επέκτασης ηλεκτρικών οχημάτων, σε συνεργασία με την EVBox, ηγέτιδα του κλάδου στην Ολλανδία, με 21.555 σημεία φόρτισης. Ένας άλλος στόχος είναι το Βέλγιο, όπου η τελευταία διαθέτει 1.833 σταθμούς φόρτισης.

Φωτογραφία: EVBox

Προηγούμενο άρθροΗ Mercedes-Benz συνεργάζεται με την Factorial Energy
Επόμενο άρθροHyundai IONIQ 5: Γερμανικό Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2022