Η CARIAD συνεργάζεται με τη Cisco για να προσφέρει εμπειρίες συσκέψεων μέσα στο αυτοκίνητο, συμπεριλαμβανομένου του καλύτερου ήχου στην κατηγορία, της απρόσκοπτης συνδεσιμότητας και της συνεργασίας που ελαχιστοποιεί την απόσπαση προσοχής κατά την οδήγηση στις μάρκες του Ομίλου Volkswagen.

Με την αυξανόμενη δημοτικότητα των υβριδικών μοντέλων εργασίας, οι άνθρωποι έχουν πλέον μεγαλύτερη ελευθερία στον καθορισμό όχι μόνο του τρόπου εργασίας τους, αλλά και του τόπου.

Η CARIAD και η Cisco συνεργάζονται για να βελτιώσουν την εμπειρία συνεργασίας στο αυτοκίνητο για υβριδικούς εργαζόμενους, προσφέροντας την Webex στο Group Application Store. Η εφαρμογή ανταποκρίνεται στη ζήτηση των καταναλωτών, καθώς όλο και περισσότεροι άνθρωποι εργάζονται εν κινήσει, ενώ δίνουν προτεραιότητα σε μια ασφαλή εμπειρία.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που προσφέρουμε στους πελάτες του Ομίλου Volkswagen δυνατότητες συσκέψεων Webex καθιστώντας την υβριδική εργασία πιο βολική και προσαρμόσιμη», δήλωσε ο Δρ. Riclef Schmidt-Clausen, Senior Vice President Domain Intelligent Cockpit & Body της CARIAD.

Η εφαρμογή Webex για αυτοκίνητα θα είναι διαθέσιμη μέσω του καταστήματος εφαρμογών εντός του οχήματος, χωρίς να απαιτείται τηλέφωνο για εγκατάσταση. Με αυτήν την απλή ρύθμιση, οι οδηγοί μπορούν να μεταβούν απρόσκοπτα από τις συσκέψεις Webex στις ηλεκτρονικές συσκευές τους σε συσκέψεις στο αυτοκίνητο. Η Audi είναι η πρώτη μάρκα που ενσωματώνει αυτή τη δυνατότητα σε επιλεγμένα μοντέλα από το 2024. Άλλες μάρκες του Ομίλου Volkswagen θα ακολουθήσουν στη συνέχεια.

«Με το νέο μας Group Application Store θα προσφέρουμε στους πελάτες μια τεράστια ποικιλία βασικών και δημοφιλών εφαρμογών, συνδέοντας απρόσκοπτα το αυτοκίνητό τους με την ψηφιακή τους ζωή», συμπλήρωσε ο Δρ. Schmidt-Clausen. Προσθέτοντας: «Μαζί με τις μάρκες και τους συνεργάτες του Ομίλου Volkswagen, προωθούμε την ψηφιακή εμπειρία αυτοκινήτου σε επόμενο επίπεδο, μετατρέποντας το αυτοκίνητο σε έναν έξυπνο σύντροφο για τους οδηγούς».

Από τον Ιούλιο του 2023, το Application Store θα είναι διαθέσιμο σε νέα μοντέλα παραγωγής Audi A4, A5, Q5, A6, A7, A8, Q8, Q8 e-tron και e-tron GT σε Ευρώπη, ΗΠΑ, Καναδά, Μεξικό και τις υπερπόντιες αγορές. Το κατάστημα διασφαλίζει ότι οι εφαρμογές στο όχημα πληρούν τις υψηλές απαιτήσεις ασφαλείας του Ομίλου Volkswagen.

Προηγούμενο άρθροΣυγχώνευση MFTBC και Hino
Επόμενο άρθροΠαγκόσμια πρεμιέρα του ID. Buzz μακρού μεταξόνιου