Συνεργασία Bridgestone - Scoobic Urban Mobility

Η Bridgestone συνήψε συμφωνία σε ευρωπαϊκό επίπεδο με την Scoobic Urban Mobility για πακέτο ολοκληρωμένων λύσεων, συμπεριλαμβανομένης της παροχής ελαστικών, υπηρεσιών τηλεματικής και συντήρησης.

Η Scoobic, η οποία σχεδιάζει και κατασκευάζει αμιγώς ηλεκτρικά οχήματα τελικής και αστικής παράδοσης, σκοπεύει να καταστεί κορυφαίος πάροχος τελικής παράδοσης στην Ευρώπη, μέσω συνεργασιών.

Σύμφωνα με τους όρους της συνεργασίας, τα οχήματα Scoobic θα εξοπλιστούν με την τεχνολογία διαχείρισης στόλου της Webfleet και τα premium ελαστικά Bridgestone. Η εταιρεία και η θυγατρική της, Webfleet, έχουν ήδη αρχίσει να παρέχουν υπηρεσίες στη Scoobic στην Ισπανία, τη Γαλλία και την Ιταλία και θα επεκταθούν στη Γερμανία, την Πολωνία και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Το πακέτο ολοκληρωμένων λύσεων της Bridgestone θα παρέχει επίσης πλήρες δίκτυο λιανικής και συντήρησης EV στους πελάτες της Scoobic.

Το δίκτυο λιανικής πώλησης και σέρβις της Bridgestone για EV, συμπεριλαμβανομένων των διαδικασιών First Stop και Speedy, θα παρέχει υπηρεσίες ελαστικών, συντήρησης και φόρτισης, μέσω διευρυνόμενου δικτύου σταθμών φόρτισης.

Αυτή η συμφωνία με τη Scoobic είναι το πιο πρόσφατο ορόσημο για την Bridgestone EMIA και έρχεται αμέσως μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας της με την EVBox για την επέκταση της υποδομής φόρτισης οχημάτων EV της Ευρώπης.

Η Scoobic σχεδιάζει να βελτιώσει την αποδοτικότητα του ανθρώπινου δυναμικού κατά 30%, μειώνοντας ταυτόχρονα το περιβαλλοντικό αποτύπωμα άνθρακα στις πόλεις.

 

Προηγούμενο άρθροΤο Hyundai IONIQ 5 και το τεστ αποφυγής ταράνδου
Επόμενο άρθροEcoVadis: αναγνώριση των επιδόσεων της Volvo Cars