Η BNP Paribas Fortis, η AG Insurance και η Touring στο Βέλγιο, συμφώνησαν σε μια στρατηγική εταιρική σχέση για τη μελλοντική κινητικότητα. Η συμφωνία φαίνεται να αντικαθιστά μια ήδη εξαγγελθείσα συνεργασία μεταξύ της Touring και της Belfius, μιας άλλης βελγικής τράπεζας. Ως πρώτο βήμα, οι τρεις εταιρείες – ηγέτιδες στην αγορά τραπεζικής, ασφαλειών και οδικής βοήθειας αντίστοιχα – θα προωθήσουν τα προϊόντα η μια της άλλης σε ευρύτερη κλίμακα και πιο έντονα από ό,τι ήδη συμβαίνει.

Η AG Insurance και η BNP Paribas Fortis πωλούν ήδη προϊόντα Touring, συμπεριλαμβανομένης της οδικής βοήθειας για ποδήλατα. Η Touring με τη σειρά της συνιστά τα προϊόντα AG και BNP, όπως η ασφάλεια κλοπής ποδηλάτου. Η AG προωθεί επίσης την Touring Glass, την υπηρεσία επισκευής παρμπρίζ της Touring. Η θυγατρική της BNP, Arval, συνεργάζεται ήδη με την Touring Glass και βασίζεται στην υπηρεσία Touring Assistance για παροχή υπηρεσιών σε αυτοκίνητα που έχουν υποστεί βλάβη.

Οι τρεις εταιρείες θα συνεργασθούν επίσης στην ανάπτυξη νέων καινοτόμων λύσεων, με έμφαση στην κινητικότητα, την πρόληψη και την παροχή βοήθειας. Ταυτόχρονα, οι τρεις εταίροι θα υποστηρίξουν την ανάπτυξη ενός οικοσυστήματος Mobility-as-a-Service (MaaS), ενσωματώνοντας διάφορα προϊόντα και υπηρεσίες κινητικότητας. Ένα τρέχον παράδειγμα είναι η εφαρμογή της Easyway. Πρόκειται για μια εφαρμογή MaaS που αναπτύχθηκε για την Touring από την Optimile, στα γραφεία της AG Insurance στην Αμβέρσα. Ως πρώτο παράδειγμα μελλοντικών καινοτόμων προϊόντων, οι εταίροι επισημαίνουν το κοινό πιλοτικό σχέδιο για συνδεδεμένα συστήματα αυτοκινήτων, το οποίο θα εγκαινιασθεί σύντομα.

Η συνεργασία σκοπεύει να προσφέρει στους πελάτες της Touring, της AG Insurance και της BNP Paribas Fortis μια υπηρεσία κινητικότητας “καλύτερη στην κατηγορία της’ και να παρέξει κίνητρα στις στρατηγικές ανάπτυξης της κάθε εταιρείας.

Προηγούμενο άρθροΗ Goodyear αναγνωρίζεται από την GM και τη Ford για Αριστεία
Επόμενο άρθροH Continental δημιουργεί τρισδιάστατες προβολές στο αυτοκίνητο