Συνεργασία ALD Automotive - corporate benefits

Η ALD Automotive συνεργάζεται με την corporate benefits, πρωτοπόρο της ευρωπαϊκής αγοράς σε εκπτωτικά προγράμματα εργαζομένων, για υπηρεσίες επαγγελματικού leasing εργαζομένων σε πέντε ευρωπαϊκές χώρες.

Η corporate benefits προσφέρει προγράμματα παροχών εργαζομένων μέσω τοπικών διαδικτυακών πυλών, που καλύπτουν σήμερα περισσότερες από 12.800 εταιρείες και 8,2 εκατομμύρια εγγεγραμμένους χρήστες.

Διατίθενται ολοκληρωμένα πακέτα leasing καινούργιων και μεταχειρισμένων μοντέλων οχημάτων για εργαζόμενους σε μειωμένες τιμές ή μέσω ειδικών προωθητικών προσφορών. Όλα τα μοντέλα μπορούν έχουν συντήρηση, αλλαγή ελαστικών, υποστήριξη βλαβών, ασφάλιση και ταξινόμηση οχήματος και προσφέρονται με ευέλικτη διάρκεια και χιλιομετρικές αποστάσεις. Η ALD Automotive διαχειρίζεται το leasing κατά τη διάρκεια της σύμβασης.

Αυτές οι προσφορές κινητικότητας, που συχνά αναφέρονται ως «προγράμματα αυτοκινήτων εργαζομένων», επιτρέπουν στις εταιρείες να επεκτείνουν την παροχή εταιρικού αυτοκινήτου σε όλους τους εργαζομένους τους, χωρίς συμβατική αναφορά . Τα προγράμματα παροχών βοηθούν τις εταιρείες στην παρακίνηση των εργαζομένων, παρέχοντας πρόσβαση σε προϊόντα υψηλής ποιότητας και υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας από γνωστούς κατασκευαστές και μάρκες. Μπορούν να συμβάλουν στην ενίσχυση των προσλήψεων και στην διατήρηση των εργαζομένων με σχεδόν μηδενικό κόστος.

Χάρη στην κορυφαία ευρωπαϊκή κάλυψη και τις πλατφόρμες της, η ALD Automotive είναι η πρώτη πάροχος κινητικότητας υπηρεσιών επαγγελματικού leasing που επιλέγεται από την corporate benefits. Κατά την επιλογή ελήφθησαν υπόψη οι τακτικοί έλεγχοι ποιότητας, η τιμολόγηση και η φιλικότητα της διαδικασίας αγοράς προς τον χρήστη. Τα προγράμματα αυτοκινήτων εργαζομένων είναι πλέον διαθέσιμα στην Αυστρία, το Βέλγιο, τη Γερμανία, την Ιταλία και την Ολλανδία.

Προηγούμενο άρθροMondial Assistance: Πρωτοποριακές υπηρεσίες
Επόμενο άρθροMετασχηματισμός της Ford: Ford Model e – Ford Blue