SUV Compact Business 2020 αναδείχθηκε το νέο Peugeot 2008 στη Γαλλία. Η εκδήλωση ανάδειξης των βραβείων “Εταιρικά Αυτοκίνητα της Χρονιάς’  πραγματοποιήθηκε για πέμπτη συνεχή χρονιά στις 24 Ιανουαρίου στο Παρίσι, με πρωτοβουλία του περιοδικού Kilomètres Entreprise.

Με μεγάλη διαφορά το νέο Peugeot 2008 αναδείχθηκε νικητής στην κατηγορία “SUV Compact Business” καθώς προηγήθηκε έξι συνυποψήφιων μοντέλων με συνολικά 42 πόντους, αφήνοντας το δεύτερο πίσω με μεγάλη διαφορά.

Η ψηφοφορία διενεργήθηκε από μια κριτική επιτροπή 11 δημοσιογράφων του εκδοτικού συγκροτήματος. Οκτώ βραβεία απονεμήθηκαν σε αντίστοιχο αριθμό μοντέλων από ένα σύνολο 54 οχημάτων που επιλέχθηκαν αρχικά για τις καινοτομίες τους αλλά και γιατί πληρούσαν κριτήρια που αφορούν τα οχήματα για εταιρικούς πελάτες.

SUV Compact Business 2020 το νέο Peugeot 2008 “Είμαι πολύ υπερήφανος που παραλαμβάνω αυτό το βραβείο, καθώς το νέο SUV Peugeot 2008 μόλις ξεκίνησε την εμπορική του πορεία στην αγορά και ήδη λαμβάνουμε πολύ ενθαρρυντικά και αισιόδοξα μηνύματα για την θέση του στην κατηγορία B-SUV. Εντυπωσιάζει με το ιδιαίτερο στυλ του ενώ προσφέρει την ‘ελευθερία της επιλογής’ στους park managers των εταιρειών μεταξύ τριών τύπων κινητήρα: ηλεκτρικό, βενζίνης ή πετρελαίου, προσφέροντας εξαιρετικά εντυπωσιακή και αποδοτική αίσθηση” δήλωσε ο Hugues de Laage, Διευθυντής εταιρικών πωλήσεων του Groupe PSA στη Γαλλία.

Προηγούμενο άρθροΟ Luca de Meo CEO της Renault από 1ης Ιουλίου
Επόμενο άρθρο2.000 Nissan LEAF για την Uber στο Λονδίνο