Andreas-Reichert-MOBIKO-CVO (αριστερά) και Patrick Averweg, Senior Product Manager, Fleet Logistics

Οι Fleet Logistics και MOBIKO συνεργάζονται για παροχή Managed-Mobility-as-a-Service (MMaaS), αρχικά στη Γερμανία, αλλά με πρόγραμμα πανευρωπαϊκής δραστηριότητας τους επόμενους μήνες.

Η Fleet Logistics είναι μεταξύ των μεγαλύτερων παρόχων διαχείρισης στόλου στην Ευρώπη, με συμβάσεις περισσότερων από 180.000 αυτοκινήτων. Η MOBIKO, με έδρα το Μόναχο, είναι πάροχος λύσεων κινητικότητας. Επομένως, οι δύο εταιρείες θα συνεργαστούν για να προσφέρουν στην εταιρική αγορά μεγαλύτερη ποικιλία επιλογών κινητικότητας.

Νωρίτερα το 2021, η Fleet Logistics λανσάρισε τη λύση MobilityBUDGET, την οποία ενισχύει η συνεργασία της με τη MOBIKO.

Ταχέως εξελισσόμενοι νέοι τομείς κινητικότητας

Ο Senior Product manager της Fleet Logistics, Patrick Averweg, σχολίασε: “Η MOBIKO διαθέτει ισχυρά δίκτυα στον τομέα του ανθρώπινου δυναμικού και των εταιρικών παροχών και έτσι ήταν απολύτως λογικό να συνεργαστούμε μαζί τους και να αξιοποιήσουμε την τεχνογνωσία τους σε αυτόν τον ταχέως εξελισσόμενο νέο τομέα”.

“Η συνεργασία μας θα υποστηρίξει ό,τι έχουμε επιτύχει μέχρι σήμερα και θα μας επιτρέψει να συνεχίσουμε να αναπτύσσουμε νέες και συναρπαστικές λύσεις για να ανταποκριθούμε στις αυξανόμενες ανάγκες κινητικότητας μεγάλων εταιρειών και των εργαζομένων τους”.

Ο συνιδρυτής και Chief Vision Officer της MOBIKO, Andreas Reichert, δήλωσε: “Είναι σημαντικό πως, μέσω της συνεργασίας μας, μπορούμε να καταστήσουμε ευτυχείς περισσότερους εργαζόμενους, καλύπτοντας τις ανάγκες τους για κινητικότητα”.

“Ενώ τα εταιρικά αυτοκίνητα συνήθως καλύπτουν μόνο το 5% περίπου των εργαζομένων, ο προϋπολογισμός κινητικότητας μπορεί να εξυπηρετήσει όλες τις ανάγκες εταιρικής κινητικότητας”.

Προηγούμενο άρθροΟι ευρωπαϊκές κλαδικές ενώσεις για την έλλειψη μαγνησίου
Επόμενο άρθροΤο νέο branding της Alphabet αντικατοπτρίζει τη βιωσιμότητα