Η παγκόσμια πάροχος επιχειρηματικής κινητικότητας, Alphabet, αποκάλυψε το νέο της branding που αντικατοπτρίζει τη βιωσιμότητα.

Νέο σήμα υπό την μορφή επανασχεδιασμένου λογότυπου, νέα χρωματική και εταιρική ταυτότητα που, όπως σημειώνει η Alphabet, αντικατοπτρίζει τις νέες εταιρικές αξίες της.

Αυτό αποτελεί σημαντικό ορόσημο για την εταιρεία που δραστηριοποιείται από το 1997, καθώς επεκτείνεται από πάροχος leasing εταιρικών αυτοκινήτων, σε λύσεις επιχειρηματικής κινητικότητας. «Η Alphabet είναι εταιρεία που σκέπτεται το μέλλον. Ο εντοπισμός και η πρόβλεψη τάσεων, η εφαρμογή νέας κινητικότητας και τεχνολογίας και η ευελιξία αποτελούν βασικά συστατικά της ύπαρξής μας. Τώρα είναι η κατάλληλη ώρα να υιοθετήσουμε την νέα μας εμφάνιση στις επερχόμενες αλλαγές του κλάδου μας», δήλωσε ο Markus Deusing, CCO της Alphabet International.

Δεσμευμένοι στη βιωσιμότητα

Η ενισχυμένη δέσμευση της εταιρείας στη βιωσιμότητα είναι σημαντική. Όπως επισήμανε ο κ. Deusing: «Το καλοκαίρι, η ΕΕ ανακοίνωσε επιτέλους τον στόχο να καταστεί η Ευρώπη η πρώτη κλιματικά ουδέτερη ήπειρος έως το 2050. Αυτό αυξάνει σαφώς την ανάγκη για δράση από πλευράς πελατών μας, αλλά και από εμάς, ως πάροχο κινητικότητας. Λαμβάνοντας υπόψη ότι τα εταιρικά αυτοκίνητα όχι μόνο κυκλοφορούν διπλάσιο χρόνο, κατά μέσο όρο, από τα ιδιωτικά, αλλά αντιπροσωπεύουν επίσης πάνω από το 60% όλων των νέων αυτοκινήτων που πωλούνται στην Ευρώπη, η ηλεκτροκίνηση και κατά συνέπεια η απανθρακοποίηση των στόλων, έχει ιδιαίτερη σημασία για την επίτευξη των κλιματικών στόχων».

Η Alphabet σχεδιάζει να προωθήσει τη βιωσιμότητα με επέκταση της ηλεκτρικής κινητικότητας και νέων επιλογών κινητικότητας μέσω της εφαρμογής AlphaElectric. Με την θέσπιση της λεγόμενης «βιώσιμης συμβουλευτικής» της, η Alphabet παρέχει την τεχνογνωσία της προς επίτευξη των στόχων CO2, ουδέτερων εκπομπών CO2 και άλλων θεμάτων βιωσιμότητας των πελατών της. Η νέα φιλοσοφία εκφράζεται μέσω νέας σχεδίασης, με νέο λογότυπο, νέα γραμματοσειρά, νέα χρωματική ταυτότητα και σύγχρονη εμφάνιση.

Προηγούμενο άρθροΣτρατηγική συνεργασία Fleet Logistics και MOBIKO
Επόμενο άρθροDaimler Truck AG και BP στην ανάπτυξη υποδομής υδρογόνου