Η Arval συνήψε στρατηγική συνεργασία με την XXImo, κορυφαία πλατφόρμα πληρωμών και κινητικότητας, καθώς και μέλος της Visa Principal.

Μέσω αυτής της συνεργασίας, η XXImo γίνεται βασικός συνεργάτης της Arval στην Ευρώπη με το Arval Mobility Pass – μια απλή, αλλά καινοτόμο, λύση που συνδυάζει μια κάρτα πληρωμής, μια εφαρμογή και μια πύλη διαχείρισης για την απλοποίηση της εταιρικής κινητικότητας τόσο για εργοδότες όσο και για εργαζομένους. Το Arval Mobility Pass είναι ενσωματωμένο στην προηγμένη τεχνολογία πληρωμών της Visa, εξασφαλίζοντας ευρεία κάλυψη σε όλες τις υπηρεσίες κινητικότητας σε όλη την Ευρώπη.

Το Arval Mobility Pass που υποστηρίζεται από το XXImo επαναπροσδιορίζει την εταιρική κινητικότητα προσφέροντας στους εργαζόμενους απρόσκοπτη εμπειρία και πρόσβαση σε επιλογές βιώσιμης κινητικότητας παράλληλα με το εταιρικό leasing και τις σχετικές υπηρεσίες. Με ενιαία κάρτα πληρωμής, οι εργαζόμενοι μπορούν να έχουν ένα ευρύ φάσμα επιλογών κινητικότητας – από στάθμευση έως δημόσια μέσα μεταφοράς, κοινόχρηστη κινητικότητα, επαγγελματικά ταξίδια και ταξί σε όλη την Ευρώπη. Μπορούν να έχουν πρόσβαση σε σχεδόν απεριόριστες επιλογές κινητικότητας στην Ευρώπη, αγοράζοντάς τες απευθείας με τη φυσική ή ψηφιακή κάρτα Visa ή απλά μέσω των υπηρεσιών Google Pay ή Apple Pay, είτε στο κινητό τους είτε σε wearables. Η συνοδευτική εφαρμογή δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να έχουν εύκολη πρόσβαση σε μεγάλη ποικιλία υπηρεσιών κινητικότητας, να παρακολουθούν τα έξοδά τους, τις εκπομπές CO2 και πολλά άλλα.

Αυτή η στρατηγική συμμαχία όχι μόνο ωφελεί τους εργαζόμενους, αλλά παρέχει στους εργοδότες μια σουίτα εργαλείων ελέγχου διαχείρισης κινητικότητας, σε πραγματικό χρόνο και παρακολούθησης μέσω της πύλης Arval Mobility pass. Αυτό δίνει τη δυνατότητα στους εργοδότες να εφαρμόζουν σε πραγματικό χρόνο τις πολιτικές κινητικότητάς τους σε επίπεδο μεμονωμένου εργαζομένου ή ομάδων εργαζομένων, εξορθολογίζοντας την κατανομή του προϋπολογισμού κινητικότητας και διασφαλίζοντας την αποτελεσματική επιβολή της. Από την παρακολούθηση των εξόδων ταξιδίου μέχρι την παρακολούθηση των εκπομπών CO2 και της χρήσης της κινητικότητας, η πλατφόρμα προσφέρει ομοιόμορφη και επεκτάσιμη διεθνή λύση για βελτιωμένη διαχείριση της κινητικότητας.

Η ευρωπαϊκή ανάπτυξη αυτής της συνεργασίας ξεκινά στην Ολλανδία, όπου οι εργαζόμενοι της Arval και της BNP Paribas θα επωφεληθούν από το Arval Mobility Pass. Η Arval σχεδιάζει τις επόμενες εβδομάδες να επεκτείνει την προσφορά στους εταιρικούς της πελάτες στην Ολλανδία.

Προηγούμενο άρθροVolvo Cars: ισχυροποιεί τη δέσμευσή της για κλιματική δράση
Επόμενο άρθροΒραβείο στην Automobili Lamborghini από την TopGear.com