Βραβείο στην Automobili Lamborghini από την TopGear.com

Η Automobili Lamborghini ανακηρύχθηκε Κατασκευαστής της Χρονιάς στα βραβεία TopGear.com 2023 του BBC.

Η TopGear ανέφερε για την Lamborghini πως «κατανοεί το σημερινό περιβάλλον των σούπερ σπορ αυτοκινήτων καλύτερα από οποιονδήποτε. Καταλαβαίνει τι θέλει ο κόσμος, όχι μόνο από τα αυτοκίνητα, αλλά και από την ίδια τη μάρκα. Με απλά λόγια… η Lambo φαίνεται πάντα να το διασκεδάζει».

Ο Πρόεδρος και CEO της Automobili Lamborghini, Stephan Winkelmann, παρέλαβε το βραβείο από τον συντάκτη του περιοδικού Top Gear, Jack Rix, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης στο Λονδίνο.

“Τα βραβεία και οι διακρίσεις από τα μέσα ενημέρωσης αποτελούν πάντα μια περίφημη αναγνώριση συγκεκριμένων μοντέλων ή πτυχών του οργανισμού μας”, δήλωσε ο Stephan Winkelmann. “Το να ανακηρυχθείς κατασκευαστής της χρονιάς από ένα παγκόσμιο περιοδικό όπως το Top Gear είναι μια σημαντική αναγνώριση της προσέγγισης 360 μοιρών που ακολουθεί η ιταλική εταιρεία σούπερ σπορ στην καθημερινή μας δραστηριότητα. Εκ μέρους ολόκληρης της ομάδας της Lamborghini, είναι τιμή μας να δεχθούμε αυτό το βραβείο από ένα μέσο ενημέρωσης που είναι παγκόσμια αυθεντία στη συναρπαστική και ταχέως εξελισσόμενη αυτοκινητοβιομηχανία”.

Κατά τη διάρκεια της εξηκοστής επετείου της το 2023, η Lamborghini:

  • Πραγματοποίησε το παγκόσμιο λανσάρισμα της Lamborghini Revuelto, του σούπερ σπορ ηλεκτρικού οχήματος υψηλών επιδόσεων V12 (HPEV). Ακόμα,
  • Ξεκίνησε παραδόσεις της Huracán Sterrato σε όλο τον κόσμο.
  • Παρουσίασε το αμιγώς ηλεκτροκίνητο τέταρτο πρότυπο μοντέλο Lanzador.
  • Και παρουσίασε το αγωνιστικό LMDh, το οποίο θα συμμετάσχει του χρόνου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αντοχής της FIA και στις 24 Ώρες του Le Mans και του IMSA Weathertech SportsCar Championship, που περιλαμβάνει τις 24 Ώρες της Daytona.

Η Automobili Lamborghini ανακοίνωσε ρεκόρ πωλήσεων και επιχειρηματικών αποτελεσμάτων καθ’ όλο το 2023, παράλληλα με νέες τεχνολογικές εξελίξεις, συνέχιση των κορυφαίων στον κλάδο πρωτοβουλιών αειφορίας και ανάπτυξη του δικτύου αντιπροσώπων της, για να προωθήσει τα νέα της μοντέλα και την υβριδική γκάμα του 2024, που περιλαμβάνει το PHEV SUV Urus Super και το διάδοχο μοντέλο της Huracán.

Προηγούμενο άρθροΣτρατηγική συνεργασία Arval – XXImo
Επόμενο άρθροΜε νέα τιμή το Jeep Avenger στην έκδοση βενζίνης