Οι fleet managers των πολυεθνικών εταιρειών αναζητούν τρόπους για να μετατρέψουν το τρέχον πρόγραμμα του στόλου τους σε πρόγραμμα κινητικότητας. Αν έχετε παρόμοιες ανησυχίες μπορείτε να συμμετάσχετε στο Smart Mobility Institute, στις Βρυξέλλες, στις 14 και 15 Μαΐου.

Οι πελάτες και οι προμηθευτές έχουν τις δικές τους, ενίοτε αντιφατικές, ιδέες για το τι συνεπάγεται η κινητικότητα και η κινητικότητα ως υπηρεσία (MaaS). Τι χρειάζεται ο πελάτης; Τι μπορεί να προσφέρει ο προμηθευτής;

Έτσι, έφτασε η ώρα να επιτευχθεί μια συναίνεση σχετικά με τις κοινές απαιτήσεις της MaaS και αυτό είναι το πρώτο έργο που επέλεξε να αναλάβει το Smart Mobility Institute. Το Ινστιτούτο έχει προσκαλέσει ειδικούς ομιλητές, όπως τον Franz Fehlner της Allianz, τον Pim De Weerd, της Philips, τον David Omodei της Microsoft και τον Ross Harris της Bristol-Myers Squibb.

Σε διάφορα workshops, οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν νέες γνώσεις σχετικά με το τι μπορεί να κάνει η MaaS γι ‘αυτούς. Αρμόδιοι του χώρου της βιομηχανίας θα παρουσιάσουν επίσης διάφορα παραδείγματα και θα υπάρξουν ευκαιρίες για επαφές και αλληλεπιδράσεις κατά τη διάρκεια των διαλειμμάτων και του γεύματος.

Ακολουθούν μερικά από τα σημαντικότερα σημεία του προγράμματος:

  • Γιατί πρέπει να μεταβείτε από τον στόλο στην κινητικότητα;
  • Ποια είναι τα βασικά βήματα για τη δημιουργία ενός προγράμματος κινητικότητας;
  • Ποιες είναι οι κοινές απαιτήσεις της MaaS;
  • Ποια εμπόδια μπορεί να συναντήσετε και πώς μπορείτε να τα ξεπεράσετε.

Αυτή η πρώτη σύνοδος του Smart Mobility Institute θα πραγματοποιηθεί στις 14 και 15 Μαΐου, στο ξενοδοχείο Van der Valk, σε απόσταση μόλις πέντε λεπτών με τα πόδια από το αεροδρόμιο των Βρυξελλών. Το πρόγραμμα ξεκινάει στις 18:00 στις 14 Μαΐου και συνεχίζεται στις 15 Μαΐου, από τις 9:00 έως τις 16:00. Η παρακολούθηση και των δύο ημερών είναι απαραίτητη. Μπορείτε να εγγραφείτε εδώ. 

Προηγούμενο άρθροACEA: Τα HCT βοηθούν στη μείωση των εκπομπών CO2
Επόμενο άρθροTo Nissan Navara απέσπασε το βραβείο του Pick-up της Χρονιάς