Δυναμική ήταν η παρουσία της Autohellas Hertz στην έκθεση  επαγγελματικών οχημάτων και μηχανημάτων έργου, Cargo Truck & Van Expo 2019, γεγονός που επιβεβαίωσε την κυρίαρχη θέση που κατέχει η εταιρεία στον τομέα της Βραχυχρόνιας και Μακροχρόνιας μίσθωσης επαγγελματικών οχημάτων και μηχανημάτων έργου.

Συγκεκριμένα, στη διάρκεια της έκθεσης, η Autohellas Hertz παρουσίασε “επί το έργον” τις ευέλικτες και ολοκληρωμένες λύσεις AdVANtage, Rent a Van, και Ενοικίασης Μηχανημάτων. Οι συγκεκριμένες υπηρεσίες απευθύνονται τόσο σε ιδιώτες όσο και σε επαγγελματίες που επιθυμούν να έχουν αποτελεσματικότητα και γρήγορη διαχείριση μεταφορών & logistics στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς:

  • Η υπηρεσία AdVANtage, παρέχςι το πλεονέκτημα στις εταιρείες για ακόμη καλύτερη οργάνωση και τις απαλλάσσει από κάθε βάρος σχετικό με τη δημιουργία ή ενίσχυση εταιρικού στόλου οχημάτων, καθώς περιλαμβάνει πλήρη συντήρηση και επισκευή, αντικατάσταση οχήματος σε περίπτωση βλάβης, αντικατάσταση ελαστικών, ασφάλεια προς τρίτους, ασφάλεια ιδίων ζημιών, πυρός/κλοπής και 24ωρη οδική βοήθεια σε όλη την Ελλάδα.
  • Η υπηρεσία Rent a Van καινοτομεί προσφέροντας ενοικίαση ελαφρών φορτηγών Ι.Χ. έως 3,5 τόνους και είναι ιδανική για επαγγελματίες ή εταιρείες, που θέλουν να καλύψουν τις επιπλέον μεταφορικές τους ανάγκες ή να προχωρήσουν σε αντικατάσταση αυτοκινήτου λόγω βλάβης, καθώς και για ιδιώτες που θέλουν να μεταφέρουν προσωπικά τους αντικείμενα οποιαδήποτε στιγμή επιθυμούν, εύκολα και γρήγορα.
  • Η εξειδικευμένη υπηρεσία Ενοικίασης Μηχανημάτων, προσφέρει τις πιο αξιόπιστες λύσεις στις μισθώσεις εξοπλισμού και μηχανημάτων έργου. Όποια κι αν είναι η ανάγκη για μίσθωση -από 1 ημέρα έως 5 χρόνια- η Hertz την καλύπτει μέσω των ειδικών ευέλικτων προγραμμάτων της με αξιόπιστα μηχανήματα επώνυμων κατασκευαστών.

Σύμφωνα με την ίδια την εταιρεία, στον τομέα των ελαφρών φορτηγών η Autohellas Hertz διαθέτει τον μεγαλύτερο στόλο οχημάτων Van, ενώ το 2020 ολοκληρώνεται η πρώτη του φάση τριετούς επενδυτικού προγράμματος ύψους 10 εκατομμυρίων ευρώ που έχει ως αποτέλεσμα την περαιτέρω ενίσχυση της ηγετικής της παρουσίας στον χώρο του επαγγελματικού οχήματος.

 

Προηγούμενο άρθροΤο Carnext.com με τον οδηγό της Formula 1, Max Verstappen
Επόμενο άρθροMazda CX-30: 5 αστέρια στo Euro NCAP