Πρώτη πανελλαδική παρουσίαση της BMW X1 με ένα φεστιβάλ γεμάτο εκπλήξεις, στις 9 και 10 Ιουλίου στην Αθήνα.

Mε εντελώς νέα, άκρως επιβλητική εμφάνιση, καινοτόμες τεχνολογίες και ακόμα πιο εκφραστικό χαρακτήρα, η νέα γενιά της ΒΜW Χ1 αλλάζει τα δεδομένα στην κατηγορία των πολυτελών SAV (Sports Activity Vehicles). Τρεις μήνες πριν το επίσημο λανσάρισμά της, η νέα επιβλητική BMW X1 έρχεται αποκλειστικά στην Ελλάδα και σας υποδέχεται σε ένα 2ημερο φεστιβάλ BMW γεμάτο εκπλήξεις και δραστηριότητες για όλη την οικογένεια!

Δείτε από κοντά το ξεχωριστό Best Seller της BMW το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Ιουλίου 2022 στην Αθήνα, στο Anassa City Events και βιώστε μία ολοκληρωμένη εμπειρία στα BMW Corners. Προϊοντική παρουσίαση της νέας BMW X1, oλοκληρωμένες υπηρεσίες, συναρπαστικά προϊόντα, καινοτόμες τεχνολογίες, τα πάντα για τη φόρτιση και ποικίλες επιλογές γνήσιων αξεσουάρ BMW, σας περιμένουν να τις γνωρίσετε!

Για τους μικρούς φίλους της μάρκας που αγαπούν τη περιπέτεια και τις προκλήσεις, θα υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος για αναρρίχηση, παιχνίδι και δημιουργική απασχόληση υπό την καθοδήγηση ειδικών. Μπορείτε να κλείσετε θέση εδώ.

Το tour της νέας BMW X1 θα συνεχιστεί και εκτός Αθηνών σε ένα μοναδικό roadshow στο Δίκτυο των Επίσημων Εμπόρων BMW από τις 13 Ιουλίου μέχρι τις 24 Αυγούστου.

Προηγούμενο άρθροΦυσικό αέριο και πυρηνική ενέργεια στις βιώσιμες επενδύσεις
Επόμενο άρθροΤο εργοστάσιο της Ford στην Κραϊόβα στην Ford Otosan