Η Land Rover έδωσε μια πρώτη εικόνα του νέου Defender πριν από την παγκόσμια πρεμιέρα του στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης στις 10 Σεπτεμβρίου.

Ο δρόμος για την αποκάλυψη του πιο ικανού και ανθεκτικού 4×4 της Land Rover ξεκίνησε από τα ψηλά φαράγγια της Κοιλάδας των Κάστρων στο Καζακστάν και θα ολοκληρωθεί στη Φρανκφούρτη.

Με περισσότερες από επτά δεκαετίες καινοτομίας, τα Land Rover έχουν κερδίσει μια μοναδική θέση στις καρδιές εξερευνητών, ανθρωπιστικών οργανώσεων και ανθρώπων της περιπέτειας σε όλο τον κόσμο. Δοκιμασμένο στις πιο σκληρές συνθήκες περιβάλλοντος της γης, το νέο Defender διατηρεί αυτή τη θέση.

Η παρουσίαση στην IAA είναι η κορύφωση ενός εξαντλητικού παγκόσμιου προγράμματος δοκιμών του νέου Defender που ολοκλήρωσε επιτυχώς 45.000 ατομικές δοκιμές και άντεξε θερμοκρασίες που κυμαίνονταν από -40 έως +50 Κελσίου. Τα πρωτότυπα μοντέλα έχουν ήδη υποστηρίξει τις ομάδες του Tusk στη θέση Borana της Κένυας για την προστασία των λιονταριών και έχουν οδηγηθεί ανάμεσα στους αμμόλοφους του Ντουμπάι από τους εμπειρογνώμονες του στόλου της Διεθνούς Ομοσπονδίας του Ερυθρού Σταυρού και της Ερυθράς Ημισελήνου.

Το νέο Defender ολοκληρώνει τη δυναστεία Land Rover, με πάθος και σεβασμό στο πρωτότυπο. Προσφέρει ένα μεταβαλλόμενο εύρος δυνατοτήτων και προηγμένες τεχνολογίες all-terrain για να επαναπροσδιορίσει την περιπέτεια του 21ου αιώνα, διατηρώντας παράλληλα το πρωτοποριακό πνεύμα που ήταν το σήμα κατατεθέν της Land Rover εδώ και 71 χρόνια.

Δείτε το video του νέου Defender στο δρόμο για την παγκόσμια πρεμιέρα του.

Προηγούμενο άρθροOPELHAUS 120: Η Opel στο IAA
Επόμενο άρθροΑύξηση της ζήτησης στα επιβατικά αυτοκίνητα τον Ιούλιο