Στην Lynk & Co το Remarketing Car Manufacturer 2023

Η Lynk & Co, τιμήθηκε με το βραβείο Remarketing Car Manufacturer 2023 του Fleet Europe.

Η εταιρεία κατασκευής ηλεκτρικών οχημάτων (EV) με έδρα τη Σουηδία, κέρδισε το βραβείο για το BUCS (Boost Used Car Sales), το οποίο βασίζεται στην τεχνητή νοημοσύνη. Το βραβείο παρέλαβε ο Ian Hucker, Αντιπρόεδρος Πωλήσεων της Lynk & Co.

Το BUCS είναι μια ευέλικτη διαδικασία κατά την οποία τα αυτοκίνητα συλλέγονται όταν και όπου επιλέξει ο πελάτης. Αυτό περιλαμβάνει αξιολόγηση αυτοκινήτου με τεχνητή νοημοσύνη από τον πελάτη, την παραλαβή και μεταφορά του αυτοκινήτου στο κέντρο ανανέωσης, την επισκευή για την εκ νέου μετακίνηση σε νέο συνδρομητή, το remarketing ή την μεταπώληση σε έναν τελικό πελάτη μέσω επαγγελματικών καναλιών.

Το BUCS «είναι μια ολοκληρωμένη λύση για την πιο δύσκολη κατάσταση στο remarketing: την αβεβαιότητα για το πότε και πού επιστρέφονται τα αυτοκίνητα», αναφέρεται στην αίτηση της εταιρείας για το βραβείο.

Η κριτική επιτροπή εντυπωσιάστηκε από τον τρόπο με τον οποίο το BUCS ανταποκρίνεται σε αυτό το ζήτημα και από τον έγκαιρο και δομημένο τρόπο με τον οποίο τα οχήματα στο τέλος της συνδρομής μπορούν να ανεφοδιαστούν, να επαναπροωθηθούν ή να διατεθούν στο λιανικό εμπόριο. Η διαφανής επικοινωνία επιτρέπει στον κατασκευαστή να καθοδηγεί τον συνδρομητή στη διαδικασία και βοηθά να οικοδομήσει σχέσεις που διαρκούν πέρα από το πρώτο όχημα. «Δεν χάνουμε ποτέ την επαφή με το αυτοκίνητο ή τον οδηγό», δήλωσε η Lynk & Co.

Η εταιρεία ανέπτυξε το BUCS το πρώτο τρίμηνο του 2023, το δοκίμασε στη Σουηδία, τη Γερμανία και την Ολλανδία και θα το διαθέσει εντός του έτους σε επτά αγορές: Βέλγιο, Ισπανία, Ολλανδία, Γερμανία, Σουηδία, Ιταλία και Γαλλία. Σχεδιάζεται περαιτέρω επέκταση και σε άλλες αγορές.

Η Lynk & Co ιδρύθηκε το 2016 από την Volvo και την Geely για να παρέχει λύσεις κινητικότητας για τη γενιά της συνδεσιμότητας. Αυτό περιλαμβάνει το καινοτόμο μοντέλο διανομής, το οποίο βασίζεται σε συνδρομές.

Το Fleet Europe Remarketing Car Manufacturer Award ήταν ένα από τα τρία βραβεία που απονεμήθηκαν στα Fleet Europe Remarketing Awards, την τελετή που έκλεισε το Fleet Europe Remarketing Forum, το οποίο πραγματοποιήθηκε την πρώτη ημέρα των Fleet Europe Days (22-23 Νοεμβρίου 2023) στη Λισαβόνα.

Προηγούμενο άρθροΤο Remarketing Innovation Award 2023 στην AutoChat
Επόμενο άρθροΟ Peter Grøftehauge στο Remarketing Hall of Fame