Ανατρέψτε, καινοτομήστε, κερδίστε: για τις startups κινητικότητας, αυτή είναι η συνταγή της επιτυχίας. Μάθετε πώς μπορείτε να συνδυάσετε αυτά τα συστατικά στις Smart Mobility Talks στις 7 Νοεμβρίου, τη δεύτερη ημέρα του Fleet Europe Summit.

Αν είστε σε επιχείρηση κινητικότητας και το σύνθημά σας είναι να “συνεχίσετε όπως συνήθως – business as usual”, τότε σύντομα θα είστε “κλειστοί – out of business”.

Αυτό είναι το επιχείρημα ενάντια στο να βρίσκεσαι σε ακινησία. Ποια είναι λοιπόν η κατεύθυνση προς τα εμπρός; Οι Smart Mobility Talks στο Fleet Europe Summit 2019 είναι ένας εξαιρετικός τόπος για να δοκιμάσετε τη διάθεση και το ταλέντο σας για συγκλονιστικές αλλαγές.

Οι ομιλίες επικεντρώνονται σε μεγάλο βαθμό σε ό,τι πρέπει να γνωρίζουν οι start-ups για να πετύχουν, αλλά και στην αποφασιστική αλληλεπίδραση μεταξύ κινητικότητας και ασφάλειας. Θα πραγματοποιηθούν στην Smart Mobility Area του Fleet Europe Village, στο Εστορίλ της Πορτογαλίας. Ιδού τα περιεχόμενα, οι ομιλητές, τα θέματα και οι ώρες:

9:30-10:00
Οι βασικές απαιτήσεις για να είναι μια start-up ελκυστική στους επενδυτές
Ομιλήτης: Antoine Garrigues, Managing Partner της Iris Capital

Οι  start-up κινητικότητας χρειάζονται κεφάλαια για να μετατρέψουν τις καινοτόμες ιδέες τους σε πραγματική επιχείρηση. Ενώ η κινητικότητα μπορεί να αποτελεί ένα σημαντικό θέμα, υπάρχουν πολλοί νεοεισερχόμενοι στην αγορά που αγωνίζονται να προσελκύσουν την προσοχή δυνητικών επενδυτών. Πώς μπορείς να διακριθείς; Ο κ. Garrigues γνωρίζει τι είναι αυτό που κάνει τους επενδυτές να δεχθούν ένα επιχειρηματικό σχέδιο. Σε αυτή την ομιλία θα αναφέρει ποιές ακριβώς είναι αυτές οι βασικές απαιτήσεις.

10:30-11:00
Start-Mobility – Ιστορίες επιτυχίας Start-up 
Ομιλητές: Olivier de Clercq, CEO της PARKD, Luca Samori, CCO της Fixico και Frédéric Stiernon, ιδρυτής της CarPay Diem

Πώς θα μετατρέψετε μια άριστη ιδέα σε κερδοφόρα επιχειρηματική πρόταση; Κανείς δεν είναι σε καλύτερη θέση να απαντήσει σε αυτό το ερώτημα από αυτούς τους τρεις ομιλητές που το έχουν κάνει ήδη. Η PARKD (εκπροσωπούμενη από τον κ. De Clercq) κέρδισε το Smart Mobility Start-up Award 2017, ενώ η Car-Pay Diem (εκπροσωπούμενη από τον κ. Stiernon) ήταν επιλαχούσα την ίδια χρονιά. Η Fixico (εκπροσωπούμενη από τον κ. Samori) κέρδισε το ίδιο βραβείο πέρυσι.

11:30-12:00
Reconciling Mobility and Safety
Ομιλητής: Patrick Kenning, Business Development Manager της Uber For Business

Οι επιχειρήσεις υποστηρίζουν όλο και περισσότερο την κοινωνική υπευθυνότητα. Όσον αφορά στην κινητικότητα, η προφανής κοινωνική υπευθυνότητα είναι η ασφάλεια. Λιγότερο προφανές: Ποιες είναι οι βέλτιστες πρακτικές στον τομέα αυτό; Καθότι η «ασφάλεια» αποτελεί ένα πολύπλευρο θέμα – υπάρχει η πτυχή της ασφάλειας των εργαζομένων, η οποία μπορεί να περιλαμβάνει λύσεις τόσο ποικίλες, όσα τα εκπαιδευτικά προγράμματα και οι εφαρμογές τηλεματικής. Και υπάρχει και η υπευθυνότητα για άλλους οδικούς χρήστες. Αντιπροσωπεύοντας ένα από τα πιο αναγνωρισμένα σήματα κινητικότητας παγκοσμίως, ο κ. Kenning θα εξηγήσει πώς εξισορροπεί η ασφάλεια με τις υπόλοιπες απαιτήσεις του έξυπνου στόλου και της διαχείρισης κινητικότητας.

Εδώ θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Fleet Europe Summit.

Προηγούμενο άρθροGoodyear ’66: Πίσω από την ταινία “Κόντρα σε όλα”
Επόμενο άρθροΗ Anytime, Μέγας Χορηγός στην “Αυτοκίνηση Anytime 2019”