Η Vaigo κέρδισε το Smart Mobility Start-up of the Year Award. Η εταιρεία έλαβε το βραβείο την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου στο Fleet Europe Summit 2019 στο Estoril της Πορτογαλίας.

Η start-up με βάση το Βέλγιο παρέχει τη δυνατότητα στους εργοδότες να εφαρμόσουν πιο έξυπνες και ευέλικτες πολιτικές κινητικότητας εξαλείφοντας τα διοικητικά εμπόδια.

Διαχείριση προμηθευτών

Η εταιρεία εξυπηρετεί τους στόλους των προμηθευτών υπηρεσιών κινητικότητας, από τη διαχείριση της σύμβασης B2B έως την συμπερίληψη ενός ευρέος φάσματος εφαρμογών καταναλωτών. Οι πελάτες επιλέγουν επίσης τη Vaigo για την ικανότητά της να ενεργοποιεί μια στρατηγική multi-MaaS σε διάφορες περιοχές.

“Η Vaigo αποτελεί τη σύνδεση μεταξύ των ευέλικτων πολιτικών κινητικότητας, των εργοδοτών και των οδηγών τους”, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος, Roeland Vanrenterghem, κατά την παρουσίασή του στη Smart Mobility Area του Fleet Europe Village.

Ευρωπαϊκή επέκταση

“Γιατί κερδίσαμε; Νομίζω επειδή προσφέρουμε μια πραγματικά μοναδική λύση που λύνει το πρόβλημα των διευθυντών HR”, δήλωσε ο κ. Vanrenterghem λαμβάνοντας το βραβείο (στη φωτογραφία πρώτος από αριστερά).

Η ομάδα της Vaigo λειτουργεί σήμερα στις Βρυξέλλες, εξυπηρετώντας πελάτες στο Βέλγιο, τη Γερμανία και τη Γαλλία. Περαιτέρω ευρωπαϊκή επέκταση βρίσκεται στα σχέδια.

Μαζί με το πρώτο της βραβείο, η Vaigo έλαβε ένα πακέτο υποστήριξης media από το Fleet Europe που αντιστοιχεί σε 10.000 ευρώ.

Ο νικητής καθορίστηκε με συνδυασμό ψηφοφορίας της κριτικής επιτροπής (70%) και του κοινού (30%) μέσω της ιστοσελίδας του Fleet Europe Summit.

Επιλαχόντες

Οι δύο επιλαχόντες επαινέθηκαν επίσης για το επίτευγμά τους. Τη δεύτερη θέση κατέλαβε η Nauto (5.000 ευρώ). Η εκ των υστέρων εγκατεστημένη συσκευή της Nauto αξιολογεί τον τρόπο με τον οποίο οι οδηγοί αλληλεπιδρούν με το όχημα και τον δρόμο μπροστά τους και τους προειδοποιεί για την πρόληψη συγκρούσεων.

Στην τρίτη θέση αναδείχθηκε η Chargery (2.500 ευρώ), μια πλατφόρμα πλήρους υπηρεσίας για τη μελλοντική κινητικότητα.

Όλα τα βραβεία απονεμήθηκαν από τον Edwin Maria Colella, VP Mobility Sales & Marketing της Octo, που ήταν χορηγός του Smart Mobility Start-up of the Year Award 2019.

Προηγούμενο άρθροH στρατηγική στόλου στο IFMI Masterclass
Επόμενο άρθροΟ Όμιλος BMW αυξάνει τις παραδόσεις, τα έσοδα και τα κέρδη