Είστε αγοραστής στόλου; Θέλετε να διαχειρίζεστε έναν ευφυέστερο στόλο; Εάν η απάντηση είναι ναι και στα δύο, ελάτε στην επόμενη σύνοδο του Smart Mobility Institute 2020, στις 18 και 19 Φεβρουαρίου στις Βρυξέλλες, η οποία θα επικεντρωθεί στον τρόπο διαμόρφωσης μιας πραγματικής πολιτικής εταιρικής κινητικότητας. Η 24ωρη δυναμική εκδήλωση θα είναι γεμάτη ευκαιρίες μάθησης και δικτύωσης. Και είναι δωρεάν!

Το Smart Mobility Institute (SMI), που ιδρύθηκε από τη Nexus Communication, την εταιρεία που εκδίδει το Fleet Europe και το Global Fleet, επιδιώκει να επιταχύνει την ανάπτυξη της έξυπνης κινητικότητας εντός των επιχειρήσεων.

Σε ποιούς απευθύνεται

Μια διαλειτουργική ομάδα διαχειριστών εταιρικής κινητικότητας με διεθνή δραστηριότητα θα μοιραστούν τις βέλτιστες πρακτικές, θα προβούν σε συγκρίσεις με τους προμηθευτές, θα διερευνήσουν νέες δυνατότητες και θα εμπνεύσουν αλλήλους.

Θα συμμετάσχουν διεθνείς ιθύνοντες των κλάδων Fleet, Travel, HR (Αμοιβές & Παροχές), Facility και Finance μεγάλων εταιρειών.

Το πλέον κατάλληλο

Το Smart Mobility Institute 2020 (18-19 Φεβρουαρίου, Βρυξέλλες) θα επικεντρωθεί σε αυτό που χρειάζεται για να διαμορφωθεί ένα γνήσιο πρόγραμμα εταιρικής κινητικότητας καθώς και τι προσφέρει αυτό. Μερικά από τα σημαντικότερα σημεία του προγράμματος:

  • Εταιρικά αυτοκίνητα έναντι παροχών κινητικότητας – Πώς θα αποφασίσετε για το πλέον κατάλληλο;
  • Πώς θα εφαρμόσετε Διαχείριση Αλλαγών για να ενσωματώσετε μια στρατηγική κινητικότητας
  • Πώς συμπαρασύρετε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς στην κινητικότητα;
  • Σύντομη συνάντηση με μερικούς από τους πιο προηγμένους παρόχους ευφυούς κινητικότητας στην Ευρώπη.

Ένα από τα σημαντικότερα σημεία θα είναι η παρουσίαση μελέτης περίπτωσης από τον Jarno Pajunen, Global Category Manager της Nokia. Στον κ. Pajunen απονεμήθηκε το Ετήσιο Βραβείο Smart Mobility Manager of the Year κατά τη διάρκεια του Fleet Europe Summit του περασμένου Νοεμβρίου. Θα περιγράψει πώς δημιουργεί και εφαρμόζει τη βραβευμένη στρατηγική κινητικότητας. Κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης εργασίας οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν την ιδανική οργάνωση μιας εταιρικής λύσης MaaS.

Όπως αναφέρθηκε, η εκδήλωση είναι δωρεάν, αλλά περιορίζεται στους αγοραστές στόλων. Για περισσότερες πληροφορίες και για εγγραφή, κάντε κλικ εδώ.

 

Προηγούμενο άρθροΝέο Navara Off-Roader AT32: πιο αποδοτικό, πιο σκληροτράχηλο
Επόμενο άρθροΝέα γενιά smart: πρωτοποριακό, ψηφιακό, πόλης