Με την επιτάχυνση της καινοτομίας και την εφαρμογή λύσεων εταιρικής κινητικότητας θα ασχοληθεί το Smart Mobility Conference στις 10 Ιουνίου 2021.

Η κινητικότητα αποτελεί από καιρό φλέγον θέμα της κοινότητας των εταιρικών στόλων. Καθώς η προθυμία των πολυεθνικών εταιρειών αυξάνεται και η κοινή γνώμη και οι νομοθέτες συνεχίζουν να αυξάνουν την πίεση για ένα βιώσιμο μέλλον, στο οποίο οι έξυπνες μεταφορές διαδραματίζουν βασικό ρόλο, η Εταιρική Κινητικότητα επιταχύνει την καινοτομία και συγκεντρώνει την προσφορά και τη ζήτηση.

Το Smart Mobility Conference 2021, που διοργανώνει το Fleet Europe, είναι η πρώτη και μοναδική διεθνής εκδήλωση που καλύπτει όλο το φάσμα του οικοσυστήματος εταιρικής κινητικότητας ως προς τα θέματα και τη συμμετοχή των ενδιαφερομένων μερών.

Το πρόγραμμα του Smart Mobility Conference 2021 βασίζεται σε πέντε κύρια θέματα:

  1. Τάσεις εταιρικής κινητικότητας
  2. Κινητικότητα ως υπηρεσία
  3. Η κινητικότητα ως παροχή
  4. Εταιρικές λύσεις κινητικότητας
  5. Εταιρική κινητικότητα του αύριο

Μέσω ενός συνδυασμού παρουσιάσεων εμπειρογνωμόνων πρώτης γραμμής, συναρπαστικών μελετών περιπτώσεων, διαδραστικών συνεδριών, καινοτόμων θεμάτων εκ μέρους νεοφυών επιχειρήσεων και ευκαιριών δικτύωσης, το Smart Mobility Conference 2021  θα επιτρέψει στους συμμετέχοντες να ανακαλύψουν, να μάθουν και να συζητήσουν τον οδικό χάρτη για μια επιτυχημένη έξυπνη κινητικότητα.

Το Συνέδριο απευθύνεται σε διαλειτουργικά ενδιαφερόμενους ως προς την κινητικότητα και τις παροχές των εργαζομένων: Διευθυντές Κινητικότητας, Ανθρώπινου Δυναμικού, Στόλου, Αποζημιώσεων και Παροχών, Εγκαταστάσεων και Ταξιδίων & MICE (Συναντήσεις, Κίνητρα, Συνέδρια, Εκθέσεις) και θα απευθυνθεί επίσης στον κλάδο των προμηθευτών με Παρόχους Κινητικότητας και MaaS, Εταιρείες Leasing και Ενοικίασης, Ειδικούς Τεχνολογίας και Δεδομένων, Κατασκευαστές Αυτοκινήτων, Παρόχους Κινητικότητας Διαμοιρασμού και Start-Up Κινητικότητας.

“Είμαστε ευτυχείς που ενώσαμε τις δυνάμεις μας με την Frost & Sullivan για τη διοργάνωση του Smart Mobility Conference στις 10 Ιουνίου, το πρώτο συνέδριο για την εταιρική κινητικότητα με επίκεντρο το πλήρες οικοσύστημα κινητικότητας, που συνδυάζει την προσφορά και τη ζήτηση. Είμαστε πεπεισμένοι ότι έχει έλθει ο καιρός  για υποστήριξη των εταιρικών στόλων και των διαχειριστών κινητικότητας στη μετάβαση από τον Στόλο στην Κινητικότητα και στην επιτάχυνση της καινοτομίας στους προμηθευτές” δήλωσε η Caroline Thonnon, CEO της Nexus Communication.

“Καθώς η Νέα Κανονικότητα επιταχύνει την επανάσταση στην εταιρική κινητικότητα και στη μετάβαση από εταιρικά αυτοκίνητα σε υπηρεσίες κινητικότητας, ευχαρίστως συνεργαζόμαστε με την Nexus Communication για την οργάνωση τουSmart Mobility Conference για να βοηθήσουμε στη διαμόρφωση μελλοντικών στρατηγικών”, δήλωσε ο Franck Leveque, Εταίρος της Frost & Sullivan.

Λεπτομέρειες του προγράμματος και πληροφορίες εγγραφής είναι διαθέσιμες εδώ.

Προηγούμενο άρθροΟι τύποι καυσίμων των νέων φορτηγών το 2020
Επόμενο άρθροΑυτόνομο σύστημα Sentinel από τις Luminar και Zenseact